Hamburg Cruise Ctr Steinwerder

Hamburg Cruise Ctr Steinwerder AUTOVERHUUR

adres

Only for cruise ship passenger, 20457 Hamburg

GDS-Code: HAM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Hamburg Cruise CTR Steinwerder zo speciaal?

Toplocatie:

Je vindt de vestiging in de aankomsthallen van de cruise terminal.

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto terug wanneer jouw cruise vertrekt.

Betaalbare luxe:

Houd meer over en geniet extra van jouw cruise of de stad.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers helpen jou graag verder.

Hamburg Cruise CTR Steinwerder Autoverhuur

Is Hamburg het begin of eindpunt van jouw cruise? Zo ja, dan is Hamburg Cruise CTR Steinwerder Autoverhuur ideaal voor jou. Huur meteen bij aankomst van jouw cruise een auto en vervolg jouw reis in Hamburg. Of ontdek de stad voordat de cruise begint. Geniet van vele verschillende opties aan voertuigcategorieën. Zo rijd je bijvoorbeeld weg in een Compact, Sedan, Cabrio, Personenbusje en meer. Rijd over de autobahn in een huurauto die bij jou past met boekbare extra’s zoals een kinderzitje of extra bestuurder. Ontdek de mogelijkheden van SIXT autoverhuur vandaag nog.

Hamburg Cruise CTR Steinwerder Autoverhuur

SIXT vestiging in Hamburg Cruise CTR Steinwerder

Een SIXT vestiging toegewijd aan cruisepassagiers. Hamburg Cruise CTR Steinwerder is beschikbaar voor cruisepassagiers die aankomen of vertrekken en is te bereiken via Buchheisterstrasse. De vestiging is ook met de veerboot te bereiken. De openbare veerboot terminal bevindt zich in het oostelijke deel van de haven. Het verhuren en terugbrengen van huurauto’s is alleen mogelijk tijdens de scheepvaart. Verkrijg een toegangsbewijs om toegang tot het terrein te krijgen en parkeer de huurauto om de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Je ontvangt een uitrijkaartje van onze SIXT medewerkers.

Ontdek Hamburg met jouw huurauto

De haven van Hamburg is eigenlijk ook het waard om te bezichtigen en kan je meteen doen wanneer je aankomt met de cruise of even aan het wachten bent om te boarden. Bezoek verder het Speicherstadt die een zeker Venetiaanse sfeer geeft met oude pakhuizen en vele bruggetjes. Geniet tijdens de lunch van een echte authentieke Duitse Schnitzel. Ontdek wat Hamburg nog meer te bieden heeft met SIXT.