Halle

Auto huren in Halle  

Met een huurauto van SIXT autoverhuur Halle ben je klaar voor je trip. Onze locatie in Halle is eenvoudig te vinden vlakbij het treinstation. De SIXT vestiging is bovendien makkelijk te bereiken via verschillende grote wegen. De voertuigen in onze vloot zijn geschikt voor zowel zakelijk gebruik als voor een vakantiereis. We hebben verschillende voertuigen klaarstaan die geschikt zijn voor ieder reisgezelschap. Je kiest uit diverse comfortabele sedans voor het gezin, personenbusjes voor groepen en nog veel meer voor een zorgeloze tijd in Halle.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Halle  

Onze SIXT vestiging in Halle biedt diverse voertuigcategorieën om uit te kiezen. Huur bijvoorbeeld een leuke sedan voor het weekend of een SUV voor een hele week comfort en luxe. Maak bovendien je keuze uit de vele extra's, zoals navigatie en een ruim aanbod kinderstoelen, om je pakket helemaal af te stellen op jouw wensen. Je haalt en brengt jouw voertuig heel flexibel bij SIXT Halle. Een upgrade is ook altijd mogelijk als je meer comfort zoekt. Boek nu een huurauto in Halle bij SIXT en geniet van je reis.

 

SIXT diensten in Halle  

Handige tips bij een bezoek aan Halle

Zonder creditcard in Halle een auto huren:

Je huurt een auto met een debit card als je voldoende geld op je rekening hebt staan en aan alle voorwaarden voldoet.

Onder de 25 jaar een auto huren in Halle:

Een auto huren kan al vanaf 18 jaar. De bestuurder moet wel minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Flexibel huren bij SIXT in Halle:

Huurauto’s kan je later betalen of kosteloos annuleren als je besluit om je plannen te wijzigen.

Wat te doen in Halle?

Halle is een prachtige handelsstad in Duitsland en perfect voor een mooie stadswandeling. Begin bij de Marktkirche Unsere Liebe Frauen met vlak daarnaast de Roter Turm en Haussmans Turme. Verderop vind je Moritzburg en das Landgericht Halle. De stad en omgeving hebben bovendien vele bezienswaardigheden die je makkelijk met de auto bereikt.

Tips voor Halle in de winter

Halle is voor de wintersportliefhebber ook zeer aangenaam met meerdere skigebieden in de omgeving. Deze stad is een uitstekende uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in de sneeuw. Bovendien is de winterzon hier heerlijk om een mooie stadswandeling te maken en de diverse musea van Halle te bezoeken. Met een SUV van SIXT ben je helemaal klaar om te gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties