halle city content
Halle

Auto huren in Halle (Saale): Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Goedkoop auto huren in Halle? Dan bent u bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres. Wij hebben in deze historische universiteitsstad drie gemakkelijk te bereiken autoverhuurlocaties. Of u nu met het vliegtuig of de trein naar Halle komt, u kunt bij ons snel uw goedkope huurauto ophalen. Zeker als u van tevoren de auto van uw keuze bij ons reserveert. Goedkoop een auto huren in Halle was nog nooit zo eenvoudig.

ALLE SIXT LOCATIES

Historische universiteitsstad Halle

De 1200 jaar oude universiteitsstad Halle ligt in het voormalige Oost-Duitsland aan de rivier de Saale, en wordt daarom ook wel aangeduid als Halle aan der Saale. Halle had in 1890 de primeur van de eerste tramlijn in Europa op elektra, wat u terugziet in de historische elektrische tram die door de stad rijdt. Halle is ook de geboortestad van bekende componisten als Scheidt, Naue en (vooral) Händel. U vindt in de stad veel musea, zoals het kunstmuseum in het historische Schloss Moritzburg. Bezoek ook het centrale marktplein met zijn grote Marktkerk, waar het originele wassen dodenmasker van Marten Luther te zien is. Met de auto kunt u eenvoudig naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving gaan, zoals de kathedraal en kasteel(tuinen) van Merseburg en de oude baden van Bad Lauchstädt.

halle city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Goedkoop en eenvoudig in Halle een auto huren

Bij Sixt autoverhuur is een goedkope huurauto in Halle reserveren heel eenvoudig. Via onze website, app of telefonische hotline kunt u uw voorkeur al voor uw vertrek laten vastleggen. U kunt bij onze autoverhuur in Halle kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten auto's die u tegen scherpe tarieven kunt huren. Kies bijvoorbeeld voor een sportauto, cabrio, SUV, luxe auto, busje of stationwagen. Bij het ophalen van uw auto kunt u bovendien met uw iPhone het voertuig van uw keuze selecteren.

service city country

Sixt in Halle

Op het vliegveld van Leipzig-Halle Airport (LEJ) vindt u één van onze drie locaties voor autoverhuur. Aangezien Halle een belangrijk knooppunt voor de Duitse spoorwegen is, is de stad vanuit Nederland ook eenvoudig met de trein te bereiken. En vanaf het vliegveld is het slechts elf minuten met de trein naar het centraal station van Halle. Daar vindt u onze tweede autoverhuurlocatie in deze stad. De derde locatie van Sixt waar u een auto kunt huren in Halle bevindt zich aan de noordoostelijke kant van de stad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties