Dresden

Huur een auto in Dresden

Al onze SIXT vestigingen in Dresden zijn eenvoudig te bereiken. Ook op het vliegveld en treinstations staat ons vriendelijke, Engels sprekende personeel klaar om je op weg te helpen in onze vestigingen. Reserveer van tevoren de voertuigcategorie die je nodig hebt en binnen je budget past. Dan weet je zeker dat je het voertuig krijgt dat je nodig hebt. Vanwege onze beste prijsgarantie betaal je nooit teveel voor je eersteklas voertuig. Onze gevarieerde en uitgebreide vloot bestaat uit topmerken en nieuwe modellen van gemiddeld slechts 3 maanden oud. Met een auto uit de compact categorie rijd je gemakkelijk en goedkoop door de stad. Voor je zakenreis hebben we luxe modellen beschikbaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Dresden

Beweeg soepel door het verkeer in Dresden in de compact, economy en sedan opties. Als je extra ruimte nodig hebt dan zit je goed met onze SUV’s, personenbusjes of bestelbusjes. Voor een zakenreis of gewoon extra luxe en uitstraling kies je voor de cabrio, luxe of sportmodellen categorie. Je kinderen zitten veilig achterin met onze boekbare kinderzitjes. Verlies geen minuut met extra navigatie en voor gedeelde rijtijd boek je voor een extra bestuurder. Een stedentrip wordt nog leuker met de weekendverhuur van SIXT en voor een vakantie hebben we wekelijks verhuur beschikbaar.

SIXT diensten in Dresden

Handige tips bij een bezoek aan Dresden

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Dresden:

Huurder en bestuurder moeten een geldig rijbewijs en een ID-kaart of paspoort kunnen overleggen.

Boekbare extra’s:

Met onze schadedekking ga je met een veilig gevoel op reis. Je kan ook kiezen voor pechhulpservice om extra kosten te voorkomen.

Autoverhuur onder 25 jaar in Dresden:

Je kan een auto huren in Dresden vanaf 18 jaar. Er is wel een toeslag voor bestuurders onder 23 jaar en bepaalde categorieën hebben restricties.

Wat te doen in Dresden?

De Dresden Zwinger is een prachtige historische locatie om te bezoeken net als de Frauenkirche van Dresden. In de deelstaat Saksen is een bezoek aan de historische stad Meissen en de burcht Königstein ook aan te raden voor een mooi tochtje in je huurauto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties