cottbus city content
Brandenburg

Auto huren in Brandenburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur in de mooie Duitse deelstaat Brandenburg, is het begin van een aangenaam verblijf. Gelegen rond de Duitse hoofdstad Berlijn, leent dit gebied zich voor talloze uitstapjes met uw huurauto. Om een auto te huren in Brandenburg kunt u op maar liefst 9 locaties terecht.

ALLE SIXT LOCATIES

Historische cultuur en ongerepte natuur

Brandenburg is een schitterend historisch gebied. Het is dunbevolkt en een auto huren stelt u in de gelegenheid om de prachtige natuur op eigen gelegenheid te doorkruisen. Ook een bezoek aan Berlijn kan natuurlijk niet uitblijven. Wandelt u hier langs de Bondsdag en bezoekt u de Brandenburger Tor. Deze belangrijkste poort van Berlijn is u vast bekend van de achterzijde van de Duitse euromunt. Ook de bekende steden Potsdam, Cottbus en Frankfurt/Oder wilt u vast niet missen. Zij hebben elk hun eigen verhuurlocatie en kunnen tevens dienen als aantrekkelijke uitvalsbasis voor een autoritje naar Polen!

cottbus city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Makkelijk reserveren met vele extra's

Onze autoverhuur in Brandenburg vindt u in alle bekende steden. Zo zijn wij onder andere aanwezig in Potsdam, Frankfurt/Oder, Ludwigsfelde en op het Centraal Station van Cottbus. Elke vestiging wordt bemand door servicebewust personeel. U vindt er een ruim huurassortiment van auto's, stationwagens, sportauto's en SUV's. Een auto huren in Brandenburg is goedkoop, zelfs wanneer u een luxe auto of sport auto kiest. Bij aankomst op één van de locaties van autoverhuur in Brandenburg wordt u vriendelijk en efficiënt geholpen. Ook kunt u er voor kiezen om de goedkope autoverhuur alvast vooraf te regelen. Bijvoorbeeld nu direct via deze website of telefonisch. Ook een boeking via uw reisbureau is erg eenvoudig. Elk goed reisbureau weet ons feilloos te vinden.

Regelt u de autoverhuur in Brandenburg vooraf, dan weet u zeker dat er bij aankomst een prachtig glimmende huurauto op u wacht. Vanzelfsprekend kunt u bij Sixt een groot aantal extra's boeken. Te denken valt aan winterbanden, sneeuwkettingen, baby zitje, kinderzitje en een bijzonder praktisch navigatie systeem. Rijdt u met meerdere personen, dan wordt de extra bestuurder gelijk opgenomen in de huurovereenkomst. Mogelijk weet u pas ter plekke of u gebruik zult maken van onze autoverhuur. Geen nood, hiervoor downloadt u gewoon onze app voor smartphone of tablet. U kunt ons hiermee 24 uur per dag bereiken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties