bayreuth city content
Bayreuth

Auto huren Bayreuth: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT biedt u autoverhuur op maat en een uitstekende service. Dit realiseren wij met onze ruime keuze in verschillende voertuigcategorieën en de extra opties die u gemakkelijk erbij kunt reserveren. Of u nou een zakelijke automobilist bent of particulier, uw rijcomfort staat voor ons op de eerste plaats. Ook bij het reserveren en bestellen bieden wij u extra service. U kunt uw auto op een van onze vestigingen reserveren, of gewoon vanuit huis, via onze website of gratis mobiele app.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek Bayreuth in een huurauto

Wat de reden van uw bezoek ook is, goedkoop een auto huren in Bayreuth geeft u de vrijheid en onafhankelijkheid om stad en land te verkennen in uw eigen tempo, wanneer u dit wilt. Op onze vestiging in Bayreuth kunt u terecht voor een auto van slechts een paar maanden oud, in de voertuigcategorieën stationwagens, busjes of comfortabele, zakelijke auto's. Extra opties als radio, een babyzitje of een automaat, mag u bij Sixt autoverhuur ter plekke regelen, of doet u dit gewoon thuis via onze website. Op onze vestiging in Bayreuth kunt u uw auto na afloop op elk gewenst moment inleveren.

bayreuth city content
Bekijk meer Bekijk minder
bayreuth city small

Met een huurauto in Bayreuth de stad verkennen

Bayreuth is een prachtige oude stad in het mooie Beieren. Als u in de zomer komt en u bent een liefhebber van klassieke muziek, gaat u dan zeker genieten van Richard Wagners opera's tijdens de Bayreuther Festspiele. Of bezoekt u het Neue Schloß om de schilderkunst uit de 17e eeuw te bewonderen. Kom tot rust in de Ökologisch-Botanischer Garten en breng daarna een bezoek aan het porseleinmuseum of wandel door het park van de Eremitage en bewonder de prachtig gerestaureerde gebouwen. Bayreuth is een gastvrije stad vol verrassingen en autoverhuur in Bayreuth laat u hiervan genieten op de meest efficiënte wijze.

bayreuth city small1

Rondreis door de regio van Bayreuth

Beieren staat terecht goed bekend om zijn indrukwekkende natuurschoon en imposante kastelen. U wilt er een aantal bezoeken? Een auto huren in Bayreuth maakt het mogelijk dat u in korte tijd meer kunt zien dan zonder. Gaat u vooral naar Schloss Neuschwanstein, dat de inspiratie vormde voor Walt Disney's sprookjeskasteel. Neem de tijd om naar de Beierse Alpen te rijden en geniet van een verkwikkende bergwandeling. Bezoek de mooie stad Neurenberg of waag u in de grotten van Naturpark Fränkische Schweiz. Beieren is een streek om vaker te bezoeken en met een auto huren doet u dat toch het voordeligst.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties