santo domingo city content
Santo Domingo

Auto huren Santo Domingo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur bent u altijd welkom een auto te huren, ook in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. U kunt bij ons in het centrum van de plaats terecht, maar ook Santo Domingo Zona Oriental en El Higuero Airport zijn locaties waar u bij onze verhuur terecht kunt. Uiteraard kunt u uw auto al vanuit Nederland reserveren en op de gewenste dag en tijd laten klaar zetten bij de autoverhuur in Santo Domingo. Tevens kunt u aangeven of u een navigatiesysteem of bijvoorbeeld een kinderzitje mee wilt reserveren tegen een aantrekkelijke prijs. Dit nemen wij in de huurovereenkomst op.

ALLE SIXT LOCATIES

Volgens uw eigen planning door Santo Domingo rijden

Zeker als u op vakantie gaat naar de Dominicaanse Republiek is het wel zo prettig als u niet afhankelijk hoeft te zijn van het openbaar vervoer. Toch wilt u wel iets van de omgeving zien. Dan is het ideaal om een auto te huren in Santo Domingo. Dit doet u heel voordelig bij onze goedkope autoverhuur. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en ontdek het zelf. Ook bij onze autoverhuur in Santo Domingo kunt u regelmatig gebruik maken van leuke aanbiedingen, waardoor de prijzen nog aantrekkelijker liggen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw vakantie volledig zelf in te vullen, met een goede en voordelige auto.

santo domingo city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Ontdek de omgeving in een mooie huurauto

Een auto huren is ideaal als u volgens een eigen vakantieplanning van A naar B wilt kunnen reizen. Santo Domingo heeft een zee aan highlights die u zeker niet wilt missen. Denk aan Catedral Primada de America, de oudste kathedraal van het hele land, of bijvoorbeeld aan El Faro a Colon, ofwel de vuurtoren van Columbus. U kunt gezellig winkelen en lekker eten en drinken langs de sfeervolle boulevard en in Zona Colonial kunt u meer dan vijf eeuwen aan geschiedenis ontdekken. Kortom, als u echt alles wilt zien, dan is een auto huren in Santo Domingo absoluut de moeite waard. Reserveer nu alvast, voor uw vertrek, bij de reisorganisatie, via onze website, onze app of het callcenter. U bent altijd welkom.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties