Auto huren in Santo Domingo

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Santo Domingo

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Santo Domingo, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Santo Domingo

Auto huren Santo Domingo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Santo Domingo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur bent u altijd welkom een auto te huren, ook in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. U kunt bij ons in het centrum van de plaats terecht, maar ook Santo Domingo Zona Oriental en El Higuero Airport zijn locaties waar u bij onze verhuur terecht kunt. Uiteraard kunt u uw auto al vanuit Nederland reserveren en op de gewenste dag en tijd laten klaar zetten bij de autoverhuur in Santo Domingo. Tevens kunt u aangeven of u een navigatiesysteem of bijvoorbeeld een kinderzitje mee wilt reserveren tegen een aantrekkelijke prijs. Dit nemen wij in de huurovereenkomst op.
Volgens uw eigen planning door Santo Domingo rijden

Volgens uw eigen planning door Santo Domingo rijden

Zeker als u op vakantie gaat naar de Dominicaanse Republiek is het wel zo prettig als u niet afhankelijk hoeft te zijn van het openbaar vervoer. Toch wilt u wel iets van de omgeving zien. Dan is het ideaal om een auto te huren in Santo Domingo. Dit doet u heel voordelig bij onze goedkope autoverhuur. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en ontdek het zelf. Ook bij onze autoverhuur in Santo Domingo kunt u regelmatig gebruik maken van leuke aanbiedingen, waardoor de prijzen nog aantrekkelijker liggen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw vakantie volledig zelf in te vullen, met een goede en voordelige auto.
Ontdek de omgeving in een mooie huurauto

Ontdek de omgeving in een mooie huurauto

Een auto huren is ideaal als u volgens een eigen vakantieplanning van A naar B wilt kunnen reizen. Santo Domingo heeft een zee aan highlights die u zeker niet wilt missen. Denk aan Catedral Primada de America, de oudste kathedraal van het hele land, of bijvoorbeeld aan El Faro a Colon, ofwel de vuurtoren van Columbus. U kunt gezellig winkelen en lekker eten en drinken langs de sfeervolle boulevard en in Zona Colonial kunt u meer dan vijf eeuwen aan geschiedenis ontdekken. Kortom, als u echt alles wilt zien, dan is een auto huren in Santo Domingo absoluut de moeite waard. Reserveer nu alvast, voor uw vertrek, bij de reisorganisatie, via onze website, onze app of het callcenter. U bent altijd welkom.
Show more

Handige weetjes voor huren in Santo Domingo

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Santo Domingo?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Santo Domingo dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Santo Domingo.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Santo Domingo?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Santo Domingo. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Santo Domingo

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Santo Domingo?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Santo Domingo?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Santo Domingo?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Santo Domingo

Meer weergeven