Auto huren in Punta Cana

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Punta Cana

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Punta Cana Luchthaven, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Punta Cana

Auto huren Punta Cana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Punta Cana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de Dominicaanse Republiek kunt u snel en goedkoop een auto huren bij SIXT. U kunt ons onder meer vinden bij de luchthaven op de locatie Carretera Aeropuerto 106, 23000 Punta Cana. Op deze locatie is onze autoverhuur geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 21:00, op zaterdag van 07:00 tot 17:00 uur en op zon- en feestdagen van 07:00 tot 14:00 uur. Onze medewerkers ter plaatse zijn u graag behulpzaam met het maken van de juiste keuze voor een auto die past bij de aard van uw bezoek en uw beschikbare budget. Onze mogelijkheden zijn zeer divers en samen komen we er altijd uit.
Direct de weg op met een goede huurauto

Direct de weg op met een goede huurauto

Onze service en dienstverlening zijn zeer groot en wij begrijpen dat u absoluut niet gebaat bent bij veel getreuzel. Wij helpen u vanuit onze goedkope autoverhuur dan ook vrijwel direct op weg met een auto naar keuze die uiterlijk en technisch in perfecte staat is. In ons ruime wagenpark kunt u een keuze maken uit diverse fraaie modellen. Zo hebben wij de beschikking over plezierige handzame stadsauto's. praktische gezinswagens en een serie luxere directiewagens waarmee u goed voor de dag komt tijdens al uw zakelijke bezoeken. Wij verzorgen graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u om u aan te tonen dat onze autoverhuur in Punta Cana echt goedkoop is.
Tegen heldere voorwaarden een auto bespreken bij de autoverhuur in Punta Cana

Tegen heldere voorwaarden een auto bespreken bij de autoverhuur in Punta Cana

U kunt bij ons tegen glasheldere voorwaarden een prima auto huren in Punta Cana. Wij houden niet van onleesbare kleine lettertjes en u krijgt van ons dan ook een huurovereenkomst mee die voor u en ons niets aan duidelijkheid te wensen over laat. Bij ons een auto huren houd in dat u binnen de kortste keren de stad in kunt rijden om te gaan genieten van het bijzonder aangename klimaat en het geweldige natuurschoon zoals u dat overal in de Dominicaanse Republiek aantreft. Wij wensen u een genoeglijk verblijf met geriefelijk vervoer!
Show more

Handige weetjes voor huren in Punta Cana

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Punta Cana?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Punta Cana dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Punta Cana.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Punta Cana?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Punta Cana. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Punta Cana

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Punta Cana?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Punta Cana?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Punta Cana?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Punta Cana

Meer weergeven