bmw car snow winter
Nørresundby

Auto huren Nørresundby – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Norresundby is een prima methode om de stad en de regio Noord Jutland te leren kennen. Het gebied leent zich voor lome, luie autoritten door prachtige golvende landschappen. Bij autoverhuur Norresundby vindt u alleen jonge auto's in alle soorten en maten die voor dit werk zeer geschikt zijn. De huurauto die u kiest is nooit ouder dan zes maanden en dus hoeft u geen angst te hebben voor pech of een vieze auto. Dat maakt het genieten van Jutland en Norresundby extra aantrekkelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Rust en ruimte

Norresundby en Jutland bieden de gehaaste reiziger rust en ruimte. Als u door een prijsvergelijking voor goedkope prijzen heeft gekozen om een auto te huren in Norresundby dan kan het onthaasten beginnen. U bereikt Norresundby per vliegtuig via Copenhagen (CPH), maar de stad beschikt ook over een treinverbinding. Vroeger was Norresundby een aparte plaats, maar nu is het onderdeel van Aalborg geworden. Dat maakt u niets uit, want dankzij de goedkope autoverhuur kunt u letterlijk gaan en staan waar en wanneer u wenst. Het kerkje van Norresundby,maar ook het centrum hebben die typische Deens architectuur, waarin veel andere culturen te herkennen zijn. Door bij Sixt een auto te huren in Norresundby kunt u de stad rustig bekijken. Er is voldoende parkeerruimte en dankzij de extra's als navigatiesystemen in onze auto's zult u niet snel verdwalen. Door een auto te huren kunt u via de Limfjordstunnel snel naar Aalborg rijden.

bmw car snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Auto huren ook voor Aalborg

Aalborg is een belangrijke havenplaats van Denemarken en dat geeft de gebruikelijke dynamiek aan de derde stad van Denemarken. Het is van oorsprong een handelspost van de Vikingen en in het museum kunt u daarover uitvoerig worden geïnformeerd. Dankzij de autoverhuur bent u gelukkig zelf in staat zulke bezoeken te plannen op de momenten dat het u uitkomt. Rijdt het stadsgebied eens uit en zoef langs de meren, de bijzondere moeras-achtige kuststroken en pak eens spontaan een pontje naar een van de vele eilandjes in de omgeving. Dat is pas van Jutland genieten: met een schone en veilige eigen auto.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties