paphos city content
Paphos

Auto huren Paphos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u binnenkort naar Paphos gaat, is een huurauto van SIXT autoverhuur een goed idee. Met deze auto kunt u eenvoudig Paphos zelf verkennen, maar u bent ook in staat om meer van Cyprus te ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Paphos

Paphos is een havenstad op het eiland Cyprus. De plaats is zowel bij de toeristische als zakelijke reizigers erg populair. Geniet van de ontspannen sfeer en maak van dichtbij kennis met de stad dankzij Sixt autoverhuur in Paphos. Met een auto maakt u deel uit van het plaatselijke leven. Houd er wel rekening mee dat op Cyprus links wordt gereden en niet rechts, zoals wij gewend zijn. Reist u met kinderen? Dan regelt onze autoverhuur graag een kinder- of babyzitje voor de jonge avonturier, zodat iedereen veilig mee kan reizen in de auto.

paphos city content
Bekijk meer Bekijk minder
paphos city small

Een auto huren in Paphos: veel zien in weinig tijd

De oude havenstad Paphos heeft een heerlijke sfeer die zelfs op dit gastvrije eiland uniek is te noemen. U kunt er heerlijke verse vis eten in de plaatselijke, kleine specialiteitenrestaurantjes. U vindt hier ook de ruïnes van een oude christelijke basiliek en een amfitheater. Natuurlijk is de boulevard ook een must. Het aantal zonuren loopt in de zomermaanden op tot 13. Door een auto te huren bespaart u veel tijd, u reist efficiënt en kunt zowel de stad en het strand als de verdere omgeving bekijken.

sights city country

Het mooiste van het eiland Cyprus

Het eiland Cyprus is zeker niet klein te noemen maar met een huurauto uit Paphos kunt u de omgeving van Paphos op uw gemak verkennen. Wie interesse heeft in de geschiedenis van het eiland kan een kijkje gaan nemen ten zuidwesten van de stad. De archeologische opgravingen omvatten onder meer het huis van Aion en het huis van Theseus. Limassol is zeker een bezoek waard. In deze bruisende havenstad vindt u niet alleen een archeologische opgraving met een schitterend uitzicht over de kust, maar ook een aantal interessante musea waarvan er één geheel gewijd is aan wijn. Noord Nicosia mag u zeker niet overslaan als u de kans krijgt deze stad te bezoeken. Naast het aartsbisschoppelijk paleis vindt u hier ook veel historische gebouwen, musea en resten van de oude stadsmuren. Flink het gas intrappen om niets van dit eiland te missen? De maximumsnelheden op Cyprus liggen wat lager dan bij ons. Op de snelweg is dit bijvoorbeeld 100 km/u. Het staat doorgaans heel duidelijk aangegeven.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties