Auto huren in Paphos

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Paphos

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Paphos Luchthaven, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Paphos

Auto huren Paphos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Paphos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u binnenkort naar Paphos gaat, is een huurauto van SIXT autoverhuur een goed idee. Met deze auto kunt u eenvoudig Paphos zelf verkennen, maar u bent ook in staat om meer van Cyprus te ontdekken.
Goedkoop een auto huren in Paphos

Goedkoop een auto huren in Paphos

Paphos is een havenstad op het eiland Cyprus. De plaats is zowel bij de toeristische als zakelijke reizigers erg populair. Geniet van de ontspannen sfeer en maak van dichtbij kennis met de stad dankzij Sixt autoverhuur in Paphos. Met een auto maakt u deel uit van het plaatselijke leven. Houd er wel rekening mee dat op Cyprus links wordt gereden en niet rechts, zoals wij gewend zijn. Reist u met kinderen? Dan regelt onze autoverhuur graag een kinder- of babyzitje voor de jonge avonturier, zodat iedereen veilig mee kan reizen in de auto.
Een auto huren in Paphos: veel zien in weinig tijd

Een auto huren in Paphos: veel zien in weinig tijd

De oude havenstad Paphos heeft een heerlijke sfeer die zelfs op dit gastvrije eiland uniek is te noemen. U kunt er heerlijke verse vis eten in de plaatselijke, kleine specialiteitenrestaurantjes. U vindt hier ook de ruïnes van een oude christelijke basiliek en een amfitheater. Natuurlijk is de boulevard ook een must. Het aantal zonuren loopt in de zomermaanden op tot 13. Door een auto te huren bespaart u veel tijd, u reist efficiënt en kunt zowel de stad en het strand als de verdere omgeving bekijken.
Het mooiste van het eiland Cyprus

Het mooiste van het eiland Cyprus

Het eiland Cyprus is zeker niet klein te noemen maar met een huurauto uit Paphos kunt u de omgeving van Paphos op uw gemak verkennen. Wie interesse heeft in de geschiedenis van het eiland kan een kijkje gaan nemen ten zuidwesten van de stad. De archeologische opgravingen omvatten onder meer het huis van Aion en het huis van Theseus. Limassol is zeker een bezoek waard. In deze bruisende havenstad vindt u niet alleen een archeologische opgraving met een schitterend uitzicht over de kust, maar ook een aantal interessante musea waarvan er één geheel gewijd is aan wijn. Noord Nicosia mag u zeker niet overslaan als u de kans krijgt deze stad te bezoeken. Naast het aartsbisschoppelijk paleis vindt u hier ook veel historische gebouwen, musea en resten van de oude stadsmuren. Flink het gas intrappen om niets van dit eiland te missen? De maximumsnelheden op Cyprus liggen wat lager dan bij ons. Op de snelweg is dit bijvoorbeeld 100 km/u. Het staat doorgaans heel duidelijk aangegeven.
Show more

Handige weetjes voor huren in Paphos

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Paphos?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Paphos dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Paphos.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Paphos?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Paphos. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 204 reviews
Inlevering voertuig
(4,9)
Overgave voertuig
(4,8)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Paphos

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Paphos?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Paphos?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Paphos?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Paphos

Meer weergeven