airport generic 20
airport generic 16
Autoverhuur

Paphos Luchthaven

Paphos Luchthaven

Paphos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, Paphos


Telefoon: +357-25-312345

GDS-Code: PFO

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Met een auto huren bij Paphos Luchthaven haalt u het maximale eruit

U haalt het maximale uit een bezoek aan de stad Paphos op het eiland Cyprus met een auto huren bij Sixt op Paphos Luchthaven (PFO). Hierdoor kunt u binnen korte tijd vele interessante locaties in deze historische havenstad aan de Middellandse Zee bewonderen. Paphos is van grote archeologische waarde en staat hierdoor op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Met uw gehuurde auto kunt u langs de vele ruïnes en opgravingen rijden. Opties als een navigatiesysteem, babyzitje en inzittendenbescherming maken uw ritjes met een huurauto nog comfortabeler en veiliger.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Breed aanbod aan nieuwe auto's bij Sixt autoverhuur

Of u nu voor het eerst een auto huurt op Cyprus of regelmatig dit zonnige eiland bezoekt, u bent bij Sixt autoverhuur altijd verzekerd van een kwaliteitsauto tegen een lage prijs. Door onze prijsvergelijking kunt u namelijk goedkoop een auto huren bij Paphos Luchthaven. U wordt verblijd met een brede selectie aan auto's, stationwagens en SUV's, maar u bent hier ook aan het juiste adres voor een handig busje of een stoere sportauto of cabrio. De kans is groot dat u uw favoriete auto vindt in het ruime aanbod automerken Renault, VW, Mercedes, Audi, Opel, Nissan, Skoda, Ford, Kia en Suzuki. Zeker als u vooraf online of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) boekt. Onze autoverhuur is de klok rond open. Dat betekent dat u alle dagen van het jaar zowel overdag, 's avonds als 's nachts een huurauto kunt reserveren, ophalen en terugbrengen.

man waiting airport

Paphos verkennen met een voordelige huurauto

Onze autoverhuur vindt u direct in de aankomsthal van Paphos Luchthaven. De Cypriotische luchthaven is het tweede drukste internationale vliegveld van het eiland, met bijna twee miljoen passagiers per jaar. Paphos Luchthaven ligt in het westen van Cyprus, dicht bij de populaire vakantieoorden en op slechts 10 kilometer afstand van de stad. Stippel een mooie route uit en rijd langs de koninklijke graven, het middeleeuwse kasteel bij de haven en de Romeinse gebouwen in het stadshart. Met een auto huren bij Sixt beleeft u een onvergetelijk verblijf in Paphos en omgeving.

Nela Packiewiczova
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 75   Beoordelingen

andreas p.

full to full fuel and only €100 deposit

€63 for 1 weeks rental Kia Rio

Joanna W.

Easy to sort but had to pay extra to stop a €1,000 block on my credit card. Naughty really.

Kristīne P.

Best choice to rent a car - for sure

Happy with the car and everything else