Paphos Luchthaven

Paphos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, Paphos

GDS-Code: PFO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Paphos Luchthaven

Wat maakt autoverhuur in Paphos zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT bevindt zich in de aankomsthal van de luchthaven.

 

Betaalbare luxe:

Rijd eerste klas auto's tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Flexibel huren:

Lever je auto 24 uur per dag in wanneer jou dat het best uitkomt.

 

Luxe vloot:

Bij SIXT vind je een luxe vloot met auto's van diverse A-merken.

Paphos luchthaven autoverhuur

Ben je van plan om op Paphos luchthaven een auto te huren? De SIXT balie bevindt zich direct in de aankomsthal. Na je landing loop je direct een stukje door naar de balie om je huurauto op te halen. Maak je keuze uit de luxe vloot met diverse auto’s van A-merken. Kies voor een stoere SUV, een sportieve sedan of een van de andere modellen die voor je klaarstaan. Voor optimaal comfort boek je een van de extra’s bij, zoals veilige kinderstoeltjes en een handig navigatiesysteem.

Paphos luchthaven autoverhuur

SIXT's locatie op de luchthaven van Paphos

Op Paphos luchthaven is een auto huren bijzonder eenvoudig. De SIXT balie op de Paphos (PFO) luchthaven bevindt zich direct in de aankomsthal waardoor je binnen een mum van tijd je auto hebt opgehaald. Onze vriendelijke Engels sprekende medewerkers helpen je 24 uur per dag en 7 dagen per week om alles in orde te maken. Heb je de auto opgehaald, dan neem je de Airport Loop om vervolgens de B6 te bereiken en Cyprus op je gemak te ontdekken. Is het tijd om de auto weer in te leveren? Je brengt de auto terug wanneer jou dat uitkomt.

Ontdek Paphos met je eigen huurauto

Paphos staat met haar culturele bezienswaardigheden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad is opgedeeld in de bovenstad, benedenstad en de nieuwe stad. Bezoek de overdekte markt en de Turkse baden bovenop de heuvel. Rijd door naar de koningstombes en Kato Pafos voor een flinke vleug cultuur. Kom tot rust op de mooiste stranden van de streek. De hoogteverschillen hier zijn aanzienlijk. Daarom is het erg handig om een huurauto tot je beschikking te hebben. Je geniet op Cyprus gegarandeerd van de omgeving, de cultuur en het lekkere eten. Met jouw SIXT huurauto rijd je overal zo naartoe.