Sunny Beach/Holiday Fort Club

Sunny Beach/Holiday Fort Club AUTOVERHUUR

adres

Holiday Golf Fort Noks-E 87, 8240 Sunny Beach

GDS-Code: BOJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sunny Beach/Holiday Fort Club

Wat maakt Sunny Beach/Holiday Fort Club zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jouw uitkomt.

Rijd rond in luxe:

Keuze uit luxe voertuigen van topmerken zoals BMW en Audi.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende collega’s verwelkomen je in onze vestiging.

Scherpgeprijisd:

Huur een auto bij SIXT dat zeker binnen jouw budget past.

Autoverhuur Sunny Beach

Maak jouw vakantie compleet met een huurauto van SIXT. Tijdens jouw verblijf in Bulgarije kan je gebruik maken van autoverhuur Sunny Beach/Holiday Fort Club. Hier kan uit één van de vele voertuigcategorieën kiezen, zodat jij verzekerd bent van een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio en geniet volop van het weer, zelf tijdens een rit langs de kust. Of kies voor een ruime SUV of personenbusje. Ook kan je deze zonnige bestemming ontdekken in een luxe & sportmodel. Maak jouw huurauto compleet met boekbare extra’s zoals een kinderzitje of navigatiesysteem.

 

Autoverhuur Sunny Beach

SIXT vestiging op Sunny Beach/Holiday Club

Onze vestiging is handig gelegen vlakbij alle bezienswaardigheden in Sunny Beach. Vanaf Bourgas Luchthaven rijd er een minibus rechtstreeks naar Sunny Beach. Autoverhuur Sunny Beach/Holiday Fort Club vind je bij het Holiday Golf Fort Club, tegenover het Action Aquapark. De SIXT-parkeerplaats vindt je tevens tegenover de vestiging. Jouw huurauto parkeer je op dit parkeerplaats wanneer je dit wilt terugbrengen. Wil je liever jouw huurauto buiten openingstijden terugbrengen? Dan kan dit op aanvraag en is dit direct te regelen met de vestiging.

Ontdek Sunny Beach, Bourgas met jouw huurauto

Op Sunny Beach zijn er verschillende activiteiten die je kunt inboeken tijdens jouw vakantie, zoals volleyballen, paardrijden, snorkelen en tennis. Met jouw huurauto kan je langs de kust van de Zwarte Zee naar Nessebar rijden. Hier kan je genieten van Byzantijnse kerken, Romeinse forten en gezellige visrestaurantjes aan de kust. Geniet tevens van zeiltochten rondom de haven.