Launceston

Launceston AUTOVERHUUR

adres

1A Hudson Fysh Drive, 7212 Western Junction


Telefoon: +61-363330306

GDS-Code: LST

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Launceston

Beschikbare autogroepen op Launceston

* De prijzen zijn berekend op 08.02.2023 voor een 7-daagse-prepaid huur op Launceston City vanaf 08.03.2023. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

SIXT diensten in Launceton  

Bij de SIXT autoverhuur in Launceton hanteren we meerdere categorieën in een afwisselend aanbod van huurperiodes. Dat is wel zo overzichtelijk. Zo heb je een fijne gezinssedan voor een hele week of een SUV voor een weekend. En de vele extra’s bij SIXT in Launceton zijn legio. Navigatie bijvoorbeeld is handig op dit eiland. En je hebt daarnaast keuze uit allerlei veilige kinderstoelen. Regel ook een upgrade bij het ophalen en over het retourneren maak je je ook geen zorgen. Gewoon allemaal bij het SIXT verhuurbedrijf, waar het team al voor je klaar staat.

 

SIXT diensten in Launceton  

Handige tips bij een bezoek aan Launceton

Auto’s huren in Launceton is flexibel:

Je kunt kosteloos annuleren en gemakkelijk de auto’s naderhand betalen.

Luxe huurauto in Launceton, weinig kosten:

Wijzig je boeking kosteloos en voor weinig extra huur je al een topmerk auto.

Service zonder creditcard:

Als alle voorwaarden kloppen en er voldoende geld op de rekening staat kan iedereen een auto huren.

Wat te doen in Launceton? 

In het noorden op Tasmanie ligt de historische plaats Launceton. Het is hier fantastisch en er is nog meer te zien. Bij de Cotaract Gorge vind je prachtige natuur en de Alexandra Suspension Bridge is een spectaculaire loop hangbrug, dwars door het rijke bosgebied. In de stad vind je The Town Clock en het prachtige witte stadhuis van Launceston. Alles voor een onvergetelijke reis.

Tips voor Launceton in de winter

Wie in de winterperiode naar Tasmanië gaat moet zeker een bezoek brengen aan deze stad. Dan biedt Launceton veel leuke attracties. Zoals het Queen Victoria museum of een tocht naar de Hollybank winderness. Ook de spannende Tamar Island Wetlands zijn uitstekend en gemakkelijk te bereiken met je huurauto.