yerevan city content
Yerevan Luchthaven

Yerevan Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zvartnots International AP, 0042 Yerevan

GDS-Code: EVN

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Yerevan Luchthaven

Een auto huren bij Yerevan luchthaven

Gaat u binnenkort naar Armenië en wilt u goedkoop een auto huren bij Yerevan luchthaven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een huurauto kan u precies die plaatsen bezoeken die u graag wilt zien, zodat u niets van de omgeving hoeft te missen. Kies voor een stoere SUV of een praktische stationwagen. Wij staan 24/7 voor u klaar, zodat het tijdstip van uw aankomst niets uitmaakt: uw huurauto is meteen beschikbaar. Zo kunt u vanaf Yerevan luchthaven meteen doorgaan naar de plaats van bestemming.

yerevan city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Snel op locatie dankzij Sixt

Door onze autoverhuur bent u altijd snel op de gewenste locatie. Dit maakt het reizen natuurlijk bijzonder efficiënt, waardoor u meer tijd heeft om de hoogtepunten van Yerevan te bekijken. Reist u voor zakelijke redenen, dan is het ook heel eenvoudig om in een verloren uurtje te besteden aan het ontdekken van de stad. Maak van de gelegenheid gebruik om de bijzondere kathedraal, het monument voor de Armeense genocide of Markt nummer 1 te bekijken. Geniet in de avonden van het indrukwekkende zicht op de machtige berg Ararat.

service city country1

Een auto huren bij Yerevan luchthaven: snel en eenvoudig

Bent u van plan om een auto te huren om alles uit uw verblijf te halen? Auto's van Sixt zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens heel gemakkelijk te boeken. Neem contact met ons op via e-mail, internet of telefoon of maak gebruik van onze handige app. Als u aangeeft wanneer u op Yerevan luchthaven aan zult komen, krijgt u van ons een overzicht met de beschikbare auto's, zodat u kunt kiezen voor de auto die het meest bij u past. Graag tot ziens bij Sixt autoverhuur in Yerevan!