Autoverhuur
Bariloche
Inklappen
ArgentiniŽ // Bariloche
Gegevens wijzigen

Auto huren Bariloche – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u de Zuid-Argentijnse stad Bariloche bezoeken en daar genieten van de overweldigende natuur van de pampa's en de Andes? Komt u dan zeker naar Sixt autoverhuur. In een huurauto zijn zelfs de meest onherbergzame gebieden gemakkelijk te bereiken en in onze goed onderhouden auto's van nog geen half jaar oud reist u comfortabel en veilig.

 
 • Bariloche Luchthaven
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  Ma. - Zo.08:00 - 21:00
  Feestdag08:00 - 21:00
  Op deze locatie huren

 • San Carlos de Bariloche
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  Ma. - Zo.09:00 - 20:00
  Feestdag09:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Bariloche Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  Ma. - Zo.08:00 - 21:00
  Feestdag08:00 - 21:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

 • San Carlos de Bariloche

  Sixt Autoverhuur
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  Ma. - Zo.09:00 - 20:00
  Feestdag09:00 - 20:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Argentinie: Autoverhuur Bariloche

Auto huren in Bariloche bij Sixt autoverhuur

Bent u van plan om goedkoop auto huren in Bariloche? Dan bent u bij Sixt in zeer goede handen. Wij bieden u niet alleen bijzonder comfortabele auto's uit populaire voertuigcategorieŽn zoals SUV's, sportwagens en busjes, maar u krijgt bij ons ook de keuze uit vele moderne en handige extra opties. U kunt hierbij denken aan winterbanden, navigatie, bluetooth of een babyzitje. Boekt u bij ons gerust ter plaatse, of maak het uzelf gemakkelijk en regel alles vooraf via onze app voor uw mobiele apparaat of via onze website. Als u zowel uw voertuigcategorie als uw extra opties vooraf reserveert, staat uw auto gereed zodra u in Bariloche gearriveerd bent. Wij maken autoverhuur mogelijk met net dat beetje extra service.

Bariloche ontdekken met een huurauto in Bariloche

Officieel heet de stad San Carlos de Bariloche en het ligt in het nationale park Nahuel Nuapi, in het zuiden van ArgentiniŽ. Zoals vele bezoekers komt u hier waarschijnlijk om te kunnen genieten van een sportieve vakantie. Of heeft u een voorliefde voor het indrukwekkende natuurschoon in dit gebied? Ook de stad Bariloche heeft u veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld de Indiaanse kunst en de natuurlijke historie van PatagoniŽ uitstekend bekijken in het PatagoniŽ-museum. Of is een bezoek aan een chocoladefabriek een van uw interesses? Het is beslist een aanrader, net zoals een bezoek aan de kathedraal van San Carlos de Bariloche. Met autoverhuur in Bariloche is dit alles mogelijk op de momenten dat u het wilt.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Bariloche

Bent u hier om te skiŽn, om te varen of bent u van plan om te paard een rondreis te maken? Het gebied rondom Bariloche, in het nationale park van Nahuel Nuapi, biedt dit allemaal. U bent hier aan de voet van de Andes en als u wilt genieten van het mooie uitzicht dat een bergwandeling u geeft, is dit een van de mooiste plekken in ArgentiniŽ. Een auto huren is een uitstekend idee als u de uitgestrekte wildernis van de pampa's van PatagoniŽ met eigen ogen wilt zien. En daarna kunt u een balletje slaan op een van de vele golf courses.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice