Prijs weergeven

Een cabrio huren in Utrecht

Utrecht is een heerlijke stad om te gaan ontdekken, zeker als de wind door de haren wappert en de vrijheid dichterbij is dan ooit. Wilt u dit ook eens ervaren? Dan kunt u bij Sixt een cabrio huren in Utrecht.

 

 

 

Cabrio huren bij Sixt

Makkelijk een cabrio huren

Wilt u lekker alleen of met iemand samen gaan toeren in en rond de stad? Dan is een MINI of Smart cabrio een leuke optie. Gaat u met een groep vrienden of met het hele gezin? Dan zetten wij ook graag een Mercedes of BMW cabrio voor u klaar. Uiteraard kunt u ook een cabrio huren in Utrecht als vervoermiddel op uw trouwdag of bijvoorbeeld als u in stijl op een galafeest wilt aankomen. Alles is mogelijk bij Sixt. Wij zetten in Utrecht graag de cabrio, of andere huurauto die goed bij u past, voor u klaar.


Opel Cascada huren

Opel Cascada huren

MINI cabrio huren

Mini Cooper cabrio huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

BMW 4 serie cabrio huren

BMW 4 serie cabrio huren

Een cabrio huren in Utrecht naar uw wens

Sixt heeft meerdere locaties in de stad, dus u kunt een cabrio huren in Utrecht vanaf een locatie die u het beste uitkomt. U kunt terecht aan de Uraniumweg, het Jacobskerkhof of aan de St. Laurensdreef. Op korte afstand van Utrecht zijn uiteraard ook diverse vestigingen te vinden, zoals bijvoorbeeld in Hilversum, Amersfoort, Amstelveen of Nieuwegein. Uiteraard kunt u een cabrio huren in Utrecht en retourneren op een andere locatie die voor u beter uitkomt. U bepaalt dit helemaal zelf. U kunt op de website aangeven welke huurauto u zou willen huren van onze autoverhuur, bij welke locatie van Sixt u deze op zou willen halen en bij welke vestiging van onze autoverhuur u de auto weer wilt inleveren. U regelt de huur bij Sixt precies zoals u het wenst.

U kunt een cabrio huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Een cabrio huren in Utrecht zoals u dit wilt

Sixt zet zich dagelijks in om een optimale klanttevredenheid te bereiken en te behouden. Dit betekent dat wij de service van onze autoverhuur zo veel mogelijk aanpassen op uw wensen en behoeften. Een cabrio huren in Utrecht is dan ook geen standaard service, maar een dienstverlening die eigenlijk altijd goed bij u past. Hier zorgen wij graag voor, ook voor u!

Wilt u liever een cabrio huren in een andere stad?  U kunt bij Sixt ook terecht in AmsterdamDen Haag en in Rotterdam.

Een cabrio huren in het zonnige Spanje? Bekijk dan onze pagina hierover: cabrio huren in Spanje.

Alle Sixt cabrioverhuur locaties in Nederland

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren