Cabrio huren
In Utrecht bij SIXT
Cabrio huren Utrecht

Een cabrio huren in Utrecht

Utrecht is een heerlijke stad om te gaan ontdekken, zeker als de wind door de haren wappert en de vrijheid dichterbij is dan ooit. Wil je dit ook eens ervaren? Dan kun je bij SIXT een cabrio huren in Utrecht.

Audi A4

BMW 3 Series

Jaguar XF

Utrecht cabrioverhuur

Wil je lekker alleen of met iemand samen gaan toeren in en rond de stad? Dan is een MINI of Smart cabrio een leuke optie. Ga je met een groep vrienden of met het hele gezin? Dan zetten wij ook graag een Mercedes of BMW cabrio voor je klaar. Uiteraard kun je ook een cabrio huren in Utrecht als vervoermiddel op jouw trouwdag of bijvoorbeeld als je in stijl op een galafeest wilt aankomen. Alles is mogelijk bij SIXT. Wij zetten in Utrecht graag de cabrio, of andere huurauto die goed bij jou past, voor u klaar.

Een cabrio huren in Utrecht naar jouw wens

SIXT heeft meerdere locaties in de stad, dus je kunt een cabrio huren in Utrecht vanaf een locatie die jou het beste uitkomt. Je kunt terecht aan de Uraniumweg, het Jacobskerkhof of aan de St. Laurensdreef. Op korte afstand van Utrecht zijn uiteraard ook diverse vestigingen te vinden, zoals bijvoorbeeld in Hilversum, Amersfoort, Amstelveen of Nieuwegein. Uiteraard kun je een cabrio huren in Utrecht en retourneren op een andere locatie die voor jou beter uitkomt. Je bepaalt dit helemaal zelf. Je kunt op de website aangeven welke huurauto je zou willen huren van onze autoverhuur, bij welke locatie van SIXT je deze op zou willen halen en bij welke vestiging van onze autoverhuur je de auto weer wilt inleveren. Jij regelt de huur bij SIXT precies zoals je het wenst.