Cabrio huren
In Rotterdam bij SIXT
Cabrio huren Rotterdam

Een cabrio huren in Rotterdam

Een Mercedes, BMW, MINI of bijvoorbeeld Smart cabrio huren in Rotterdam? Dan kun je natuurlijk uitstekend terecht bij de autoverhuur van SIXT. Wij zetten de klant voortdurend centraal en dit betekent dat je altijd de beste service mag verwachten, in combinatie met een passende oplossing naar wens.

Audi A4

BMW 3 Serie

Jaguar XF

Rotterdam cabrioverhuur

Of je nu een cabrio wilt huren in Rotterdam om een dagje door de stad te toeren of juist om heel ver van de stad af te rijden en een paar dagen te gaan genieten van pure rust; bij SIXT is alles mogelijk op het gebied van autoverhuur. Wij bieden je een diversiteit aan cabrio's, die je kunt huren voor een enkele dag of een langere periode. Als je in Rotterdam een luxe cabrio wilt huren, dan staan wij graag voor je klaar.

Een snelle cabrio huren in heel Rotterdam

Rotterdam is een grote stad en het kan vervelend zijn wanneer je eerst een enorme drukte door moet reizen om bij de autoverhuur van SIXT te komen. Dit is zeker niet nodig, want SIXT heeft in Rotterdam maar liefst vijf vestigingen en servicepunten waar je jouw huurauto kunt ophalen en retourneren. Een cabrio huren in Rotterdam kan in Rotterdam City/Hilton Hotel, in Rotterdam Zuid én Noord, bij Rotterdam Airport(RTM) en aan de Giessenweg. Uiteraard kun je alle adressen van onze autoverhuur locaties terugvinden op de website, waar je tevens kunt aangeven waar je de cabrio wilt huren.

SIXT Rotterdam locaties

Barcelona Airport
Barcelona Train Stations

You may also be interested in