Cabrio huren
In Amsterdam bij SIXT
Cabrio huren Amsterdam

Een cabrio huren in Amsterdam

Wil je een cabrio huren in Amsterdam? Dan kom je natuurlijk naar SIXT. Met meer dan honderd jaar ervaring achter de rug kunnen wij je altijd bieden wat je wenst.

Audi A4

BMW 3 Series

Jaguar XF

Amsterdam cabrioverhuur

Wil je volledig in stijl naar een zakelijke meeting, zoek je een fijne gezinsauto voor een dagje uit in de stad of wil je een bestelbus huren voor het vervoeren van diverse grotere goederen? Bij SIXT is werkelijk alles mogelijk. Zo kun je bij ons ook uitstekend terecht als je in Amsterdam een cabrio wilt huren. Wij hebben diverse modellen beschikbaar. Wat dacht je van een BMW cabrio of een cabriolet van bijvoorbeeld MINI of Smart? Uiteraard kun je het volledige aanbod online bekijken. Heb je een model naar keuze gevonden? Dan kun je direct overgaan tot het reserveren van deze cabrio.

Een cabrio huren in Amsterdam op vijf locaties

Met meer dan vierduizend locaties over de hele wereld is het eigenlijk wel vanzelfsprekend dat er ook een vestiging van onze autoverhuur in Amsterdam te vinden is. In de hoofdstad kun je bij maar liefst vijf verschillende SIXT vestigingen terecht. Je kunt terecht aan de Oosterdoksstraat, de Kabelweg, de President Kennedylaan, de Spaklerweg en de Joop Geesinkweg. Kortom, er is altijd een SIXT vestiging in de directe omgeving, waar je ook bent in Amsterdam. Je kunt online een keuze maken voor een cabrio die bij je past. Wij zorgen er graag voor dat deze cabrio op het gewenste tijdstip voor je klaarstaat bij de vestiging van jouw keuze.