Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Amsterdam

U bent in Amsterdam en wilt een busje huren. Een bus voor een verhuizing of een bus voor het vervoeren van een groep mensen. Zowel zakelijk als privé kan het voorkomen dat u graag beschikt over een busje, het liefst op korte termijn. Sixt biedt hier de oplossing.

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Bij Sixt kunt u snel en goedkoop een personenbusje of een bestelbus huren. We hebben een ruim aanbod aan busjes. Zo kunt u kiezen uit een bestelbus, vrachtwagen, verhuiswagen of een personenbusje voor 5, 7, of 9 personen.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Sixt heeft een goede service, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan wereldwijd voor u klaar. Specifiek in Amsterdam kunt u onze locaties vinden op Luchthaven Schiphol, treinstation Amsterdam Centraal, op het Amstel Business Park, Amsterdam West en bij de Amsterdam RAI.

Gemakkelijk en goedkoop een busje huren in Amsterdam

Een busje huren in Amsterdam is zo geregeld. Of het nu gaat om een bestelbusje of een personenbusje, u regelt het snel en eenvoudig telefonisch via 023 -56 986 56, online, bij één van de Sixt-vestigingen of bij het reisbureau. Ook kunt u gebruik maken van de Sixt mobiele app, verkrijgbaar op de smartphone. U geeft uw voorkeuren aan en kiest het model naar keuze. Uiterlijk twee uur van te voren geeft u uw bestelling door. Wij houden niet van ingewikkelde procedures, wij houden het graag eenvoudig. U levert na gebruik de auto weer in op één van de Sixt vestigingen in Nederland.

 

 

Auto huren Amsterdam

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren Amsterdam

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren Amsterdam

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren