Bestelbus huren
Bij SIXT in Amsterdam
Bestelbus huren Amsterdam

Bestelbus en vrachtwagen huren Amsterdam

Je bent in Amsterdam en wilt een busje huren. Een bus voor een verhuizing of een bus voor het vervoeren van een groep mensen. Zowel zakelijk als privé kan het voorkomen dat je graag beschikt over een busje, het liefst op korte termijn. SIXT biedt hier de oplossing. 

Bij SIXT kun je snel en goedkoop een personenbusje of een bestelbus huren. We hebben een ruim aanbod aan busjes. Zo kun je kiezen uit een bestelbus, vrachtwagen, verhuiswagen of een personenbusje voor 5, 7, of 9 personen.

Fiat Talento

Opel Vivaro

Peugeot 5008

Waarom bestelbus huren in Amsterdam?

Sixt heeft een goede service, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan wereldwijd voor je klaar. Specifiek in Amsterdam kun je onze locaties vinden op Luchthaven Schiphol, treinstation Amsterdam Centraal, op het Amstel Business Park, Amsterdam West en bij de Amsterdam RAI.

Gemakkelijk en goedkoop een busje huren in Amsterdam

Een busje huren in Amsterdam is zo geregeld. Of het nu gaat om een bestelbusje of een personenbusje, je regelt het snel en eenvoudig telefonisch via 023 -56 986 56, online, bij één van de Sixt-vestigingen of bij het reisbureau. Ook kun je gebruik maken van de SIXT app, verkrijgbaar op de smartphone. Je geeft jouw voorkeuren aan en kiest het model naar keuze. Uiterlijk twee uur van te voren geef je jouw bestelling door. Wij houden niet van ingewikkelde procedures, wij houden het graag eenvoudig. Je levert na gebruik de auto weer in op één van de SIXTvestigingen in Nederland.

SIXT vestigingen in Amsterdam

Amsterdam Airport
Amsterdam Centr. Train Station
Amsterdam West

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs