Volvo V90 huren

Volvo V90 huren

Als je bij SIXT een Volvo V90 Estate huurt, ben je verzekerd van een comfortabele rijervaring en ruime zitplekken voor het hele gezin. Deze Volvo is daarom de ideale huurauto tijdens een familievakantie. Met een Volvo V90 Estate geniet je van de laatste technologische snufjes zoals Pilot Assist, Park Assist Pilot en een uitgebreid entertainmentsysteem.

Volvo V90 huren
of vergelijkbaar
volvo v90 kombi silber 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 3 Tassen

Boek een premium sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium sedans, zoals de Mercedes-Benz CLA etc.

Veilig en comfortabel een auto huren met Volvo V90 Estate verhuur

Optimale veiligheid: Ook de Volvo V90 maakt de belofte van het Zweedse merk waar dat veiligheid voorop staat. Deze ruime stationwagen is uitgerust met talloze veiligheidssystemen zoals Speed Assist, AEB voetganger en airbags aan de voor- en zijkant.

Comfortabel voor bestuurder en passagiers: Deze Volvo is niet alleen gemaakt voor rijcomfort van de bestuurder. Ook de passagiers genieten van ruime en comfortabele zitplekken. Zelfs op de achterbank heb je bovengemiddelde beenruimte en laat je je hoofd aangenaam rusten tegen de hoofdsteun.

High-tech rijhulp: Hoewel de automobilist in geen enkele auto voor 100% is te vervangen, is deze Volvo V90 uitgerust met Pilot Assist en andere technologische oplossingen om het rijden eenvoudiger en veiliger te maken. Heb je je handen even niet aan het stuur? Dan blijft deze auto netjes op de rijbaan.