Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo V90 huren

Als je bij Sixt een Volvo V90 Estate huurt, ben je verzekerd van een comfortabele rijervaring en ruime zitplekken voor het hele gezin. Deze Volvo is daarom de ideale huurauto tijdens een familievakantie. Met een Volvo V90 Estate geniet je van de laatste technologische snufjes zoals Pilot Assist, Park Assist Pilot en een uitgebreid entertainmentsysteem.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo V70 huurauto

Veilig en comfortabel een auto huren met Volvo V90 Estate verhuur

Optimale veiligheid: Ook de Volvo V90 maakt de belofte van het Zweedse merk waar dat veiligheid voorop staat. Deze ruime stationwagen is uitgerust met talloze veiligheidssystemen zoals Speed Assist, AEB voetganger en airbags aan de voor- en zijkant.

 

Comfortabel voor bestuurder en passagiers: Deze Volvo is niet alleen gemaakt voor rijcomfort van de bestuurder. Ook de passagiers genieten van ruime en comfortabele zitplekken. Zelfs op de achterbank heb je bovengemiddelde beenruimte en laat je je hoofd aangenaam rusten tegen de hoofdsteun.

 

High-tech rijhulp: Hoewel de automobilist in geen enkele auto voor 100% is te vervangen, is deze Volvo V90 uitgerust met Pilot Assist en andere technologische oplossingen om het rijden eenvoudiger en veiliger te maken. Heb je je handen even niet aan het stuur? Dan blijft deze auto netjes op de rijbaan.

Volvo V90 Estate verhuur bij Sixt

Huur een auto bij Sixt en geniet van luxe voor een scherp tarief. Onze autoverhuur is erop gericht om klanten een kwaliteitsauto te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarom huur je nooit een specifiek model, maar altijd een auto van een bepaalde klasse. Huur een Volvo V90 Estate en krijg automatisch een vergelijkbare huurauto uit dezelfde klasse mee als het model op dat moment niet beschikbaar is op de huurlocatie.

360° uitzicht: Volvo V90 van binnen

Andere Volvo modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren