Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo V60 huren

Bent u op zoek naar een Volvo V60 als huurauto? Bij Sixt bent u op de juiste plaats als u interesse heeft in deze zeer betrouwbare stationwagen. Als u op vakantie bent of een zakelijke reis gepland heeft en u heeft een auto met extra laadruimte nodig, dan is een stationwagen een goede optie. Naast deze Volvo bieden wij u nog meer modellen. Voor alle personenwagens van ons geldt dat ze goed onderhouden en nooit ouder dan een half jaar zijn.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo V60 huurauto

Eigenschappen en voordelen van de Volvo V60

De V60 is de stationwagenvariant van de popualire Volvo S60 II. Deze moderne wagen biedt plaats aan vijf personen en is een goed alternatief voor stationwagens uit de BMW 3-serie, de Saab 9-3 of de Audi A4 Avant. De huidge modellen hebben ofwel een 2-liter  4-in-rijmotor of een 3-liter 6-in-rijmotor, die respectievelijk 240 en 304 pk vermogen levert. De modernste dieselversie is voorzien van een 2,4-liter 5-in-rijmotor met een vermogen van 215 pk. Topsnelheden liggen tussen 230 en 250 km per uur. Wilt u de veiligheid en de klasse van een uitstekende Volvo ervaren? Een Volvo V60 huren is dan een goede beslissing. 

Een Volvo V60 als huurauto bij Sixt

Autoverhuur via ons biedt u een aantal voordelen. U maakt uw reservering eenvoudig online en selecteert extra opties als navigatie, radio of een kinderzitje. Wij kunnen u niet altijd garanderen dat het merk en het type waarnaar uw voorkeur uitgaat beschikbaar is. Wat we u kunnen garanderen is een auto in dezelfde klasse uit dezelfde categorie. En de opties die u selecteerde, die krijgt u ook bij de auto die wij voor u klaar hebben staan. Dit maakt een auto huren via ons tot een comfortabele ervaring. Reserveert u uw auto ofwel ter plekke, ofwel via onze website of handige mobiele app.

Andere Volvo modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren