Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo V40 huren

Een Volvo V40 is nu voor iedereen beschikbaar bij Sixt autoverhuur! Bij Volvo gaan ze ervan uit dat mensen de auto besturen. Mensen kunnen fouten maken. Volvo houdt hier rekening mee met Intellisafe. Een systeem van waarschuwingen voor mogelijke aanrijdingen, voetgangers en fietsers. Hierdoor is de Volvo een zeer veilige auto om te huren. Naast deze veiligheidskenmerken heeft de auto ook een onboard systeem met infotainment en handige apps. De Volvo V40 is uitermate geschikt als je lange ritten moet maken. Wil je een Volvo V40 huren? Neem dan snel contact met ons op. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo V40 huurauto

Waarom een Volvo V40 model huren?

Waarom zou je een Volvo V40 huren? Een huurauto heeft vele voordelen ten opzichte van een Volvo V40 dat u heeft gekocht of geleased. Ten eerste betaal je voor een huurauto geen wegenbelasting of verzekering. Alles is al voor je geregeld. Ten tweede betaal je alleen voor de dagen dat je de Volvo V40  gebruikt. Ten derde hoef je niet de 25.000 Euro te betalen die een Volvo V40 minimaal kost. Ten slotte heb je de mogelijkheid om voor elke gelegenheid een andere auto te huren. De Volvo V40 is een luxe klasse auto die je niet alleen een fijn rijgevoel en veiligheid geeft. Met zijn stijlvolle uiterlijk en wegligging is deze auto uitermate geschikt voor zakelijke ritten. Maar vakantie en gewoon voor het plezier rijden in de Volvo V40 raden wij echter zeer zeker niet af.

Sixt

Bij ons kun je makkelijk en snel een Volvo V40 huren. Neem contact met ons op en wij reserveren de Volvo V40 voor je. Wij zijn te vinden in vele steden, vliegvelden en treinstations.

Andere Volvo modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren