Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een mooie trouwauto huren in Utrecht

Een trouwauto huren in Utrecht; dat doet u natuurlijk het best bij Sixt. Meer dan honderd jaren aan rijke ervaring hebben wij inmiddels en dit betekent voor u dat wij u altijd van dienst kunnen zijn met het juiste autovervoer tegen een aantrekkelijke huurprijs.

Trouwauto huren

Een ideale trouwauto zonder chauffeur huren

Vindt uw huwelijk in de zomer plaats en wilt u vervoerd worden in een cabrio? Dan kunt u bij ons een uitstekende trouwauto huren in Utrecht. Wat dacht u van een MINI of bijvoorbeeld een BMW? Deze cabrio's zetten wij graag voor u klaar, maar natuurlijk hebben wij ook andere auto's die perfect in te zetten zijn als uw trouwauto. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse soorten terreinwagens en natuurlijk, niet te vergeten als trouwvervoer, de luxe auto zoals bijvoorbeeld een BMW 7 serie. Sixt heeft het allemaal!

 

Bekijkt u bijvoorbeeld een van de auto's hieronder. Deze selectie aan auto's is slechts een greep uit onze ruime voertuigvloot. Wij hebben altijd de passende auto voor uw bruiloft!


BMW 7 serie huren

BMW 7 serie huren

Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

MINI cabrio huren

Mini cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Diverse locaties om een trouwauto te huren in Rotterdam

Als u een trouwauto wilt huren bij Sixt, dan kunt u op talloze locaties terecht. Wij zorgen ervoor dat de gewenste trouwauto voor u klaar staat op de vestiging van uw keuze. Trouwt u in Utrecht en wilt u een trouwauto huren in de stad? Dan kunt u terecht op onze locatie aan de Jakobskerkhof 50, de Uraniumweg 27 of de St. Laurensdreef 8-10. Vindt uw huwelijk in de omgeving van de stad plaats? Dan zijn er natuurlijk ook vestigingen van Sixt te vinden die wellicht wat dichterbij zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld locaties in Nieuwegein, Hilversum en Amersfoort.

 

De dag van uw huwelijk moet natuurlijk perfect zijn. Uw trouwvervoer speelt hierin een belangrijke rol. U wilt op de eerste plaats natuurlijk een trouwauto huren met de uitstraling van uw dromen, maar het trouwvervoer moet ook goed en betrouwbaar zijn. U kunt alles zelf gemakkelijk online regelen, maar u bent natuurlijk ook altijd vrij om contact met ons op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren. Sixt draagt graag een steentje bij aan het realiseren van een huwelijk in Utrecht dat uw dromen vervult.

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren: