Prijs weergeven

Goedkoop een mooie trouwauto huren in Utrecht

U gaat trouwen, waarmee van harte gefeliciteerd! Dit doet u in een van de mooiste steden van Nederland en de meest centraal gelegen stad van ons land, Utrecht. Om de mooiste dag van uw leven te vieren in stijl, biedt Sixt de mogelijkheid van een trouwauto huren in Utrecht. Deze inmiddels bekende en geliefde traditie mag niet ontbreken op uw huwelijk. Door een trouwauto te huren kan de bruidegom de bruid op bijzondere wijze ophalen en bijdragen aan een onvergetelijk moment op deze speciale dag van het huwelijk! Indien u wilt, vertrekt u de dag erna op huwelijksreis ermee. Of U levert uw trouwauto in op een luchthaven waarvan uw vlucht naar uw huwelijksreis begint.

Trouwauto huren

Een ideale trouwauto zonder chauffeur huren

Vindt uw huwelijk in de zomer plaats en wilt u vervoerd worden in een cabrio? Dan kunt u bij ons een uitstekende trouwauto huren in Utrecht. Wat dacht u van een MINI of bijvoorbeeld een BMW? Deze cabrio's zetten wij graag voor u klaar, maar natuurlijk hebben wij ook andere auto's die perfect in te zetten zijn als uw trouwauto. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse soorten terreinwagens en natuurlijk, niet te vergeten als trouwvervoer, de luxe auto zoals bijvoorbeeld een BMW 7 serie. Sixt heeft het allemaal!

 

Bekijkt u bijvoorbeeld een van de auto's hieronder. Deze selectie aan auto's is slechts een greep uit onze ruime voertuigvloot. Wij hebben altijd de passende auto voor uw bruiloft!


BMW 7 serie huren

Trouwauto Rotterdam

BMW 4 serie huren

BMW 4 Rotterdam trouw

Jaguar XF huren

Trouwauto huren Rotterdam

Audi A5 huren

Audi A5 trouwauto rotterdam

MINI cabrio huren

Trouwauto huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 rotterdam trouwauto

Locaties om een trouwauto te huren in Utrecht

Als u een trouwauto wilt huren bij Sixt, dan kunt u op onze locatie vlakbij de binnenstad terecht. Wij zorgen ervoor dat de gewenste trouwauto voor u klaar staat op de vestiging. Trouwt u in Utrecht en wilt u een trouwauto huren in de stad? Dan kunt u terecht op onze locatie aan de Jakobskerkhof 50. 

 

De dag van uw huwelijk moet natuurlijk perfect zijn. Uw trouwvervoer speelt hierin een belangrijke rol. U wilt op de eerste plaats natuurlijk een trouwauto huren met de uitstraling van uw dromen, maar het trouwvervoer moet ook goed en betrouwbaar zijn. U kunt alles zelf gemakkelijk online regelen, maar u bent natuurlijk ook altijd vrij om contact met ons op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren. Sixt draagt graag een steentje bij aan het realiseren van een huwelijk in Utrecht dat uw dromen vervult.

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren:

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren