Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een luxe trouwauto huren in Rotterdam

Voor ieder huwelijk kan een passende trouwauto worden gehuurd bij Sixt. Onze autoverhuur bestaat inmiddels meer dan honderd jaar en door de jaren heen is het wagenpark uiteraard flink uitgebreid.

Trouwauto huren

Een exclusieve trouwauto zonder chauffeur huren

Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan om een trouwauto naar wens te huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe BMW 7 serie, een elegante Jaguar of Audi A5 of een charmante MINI met een open dak?Wat uw wens ook is, wij streven ernaar u altijd een passende auto aan te bieden tegen een prijs die voor ieders budget haalbaar is. Kortom, wij doen er voor u alles aan om van uw huwelijksdag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven te maken.

 

Om u alvast een indruk te geven van de mogelijkheden voor uw huurauto kunt u hieronder enkele auto's zien die wij verhuren. U beschikt bij ons altijd over een veilige auto aangezien onze auto's niet meer dan een halfjaar oud zijn.


BMW 7 serie huren

BMW 7 serie huren

Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

MINI cabrio huren

Mini cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Diverse locaties om een trouwauto te huren in Rotterdam

Met meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd is er natuurlijk ook altijd een verhuurlocatie van Sixt in uw omgeving te vinden. Gaat u trouwen in de regio Rotterdam? Dan kunt u een trouwauto huren in Rotterdam, bij één van de vijf locaties in de stad. U kunt terecht op onze locatie aan het vliegveld, aan de Giessenweg, in het centrum bij het Hilton hotel of bij het Boels Servicepoint aan de Olympiaweg. Sinds kort beschikken wij ook over een vestiging in Rotterdam-Zuid. U kunt online uw favoriete auto uitzoeken en deze trouwauto huren door direct via de website te reserveren. Uiteraard kunt u direct aangeven waar en wanneer u de auto op wilt halen in Rotterdam. Wij bieden u een zee aan mogelijkheden en denken graag met u mee.

 

Weet u al precies wat voor vervoer u wilt op de dag van uw huwelijk? Dan kunt u natuurlijk online aan de slag gaan om uw trouwauto te huren. Wij zorgen er graag voor dat deze op de gewenste dag en tijd voor u klaar staat in Rotterdam. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor uw ideale trouwauto. 

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren: