Prijs weergeven

Een luxe trouwauto huren in Rotterdam

Een trouwauto dient exlcusief te zijn en dit begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben wij een brede selectie aan interessant auto's die uitermate geschikt zijn voor uw trouwdag. U kunt dus uw trouwauto gewoon huren bij Sixt. Wij zullen er alles aan doen om deze dag volledig volgens verwachting te laten verlopen. Het mooiste is nog dat u hiermee direct na de trouwerij op huwelijksreis kunt vertrekken of naar het vliegveld dat u naar uw huwelijksreis brengt. Lever uw gehuurde trouwauto in wanneer en waar u wilt!

Trouwauto huren

Een exclusieve trouwauto zonder chauffeur huren

Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan om een trouwauto naar wens te huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe BMW 7 serie, een elegante Jaguar of Audi A5 of een charmante MINI met een open dak? Wat uw wens ook is, wij streven ernaar u altijd een passende auto aan te bieden tegen een prijs die voor ieders budget haalbaar is. Kortom, wij doen er voor u alles aan om van uw huwelijksdag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven te maken.

 

Om u alvast een indruk te geven van de mogelijkheden voor uw huurauto kunt u hieronder enkele auto's zien die wij verhuren. U beschikt bij ons altijd over een veilige auto aangezien onze auto's niet meer dan een halfjaar oud zijn.


BMW 7 serie huren

Trouwauto Rotterdam

BMW 4 serie huren

BMW 4 Rotterdam trouw

Jaguar XF huren

Trouwauto huren Rotterdam

Audi A5 huren

Audi A5 trouwauto rotterdam

MINI cabrio huren

Trouwauto huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 rotterdam trouwauto

Diverse locaties om een trouwauto te huren in Rotterdam

Met meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd is er natuurlijk ook altijd een verhuurlocatie van Sixt in uw omgeving te vinden. Gaat u trouwen in de regio Rotterdam? Dan kunt u een trouwauto huren in Rotterdam, bij één van de drie locaties in de stad. U kunt terecht op onze locatie aan het vliegveld, aan de Kleine Beer 601 en in het centrum bij het Hilton hotel. U kunt online uw favoriete auto uitzoeken en deze trouwauto huren door direct via de website te reserveren. Uiteraard kunt u direct aangeven waar en wanneer u de auto op wilt halen in Rotterdam. Wij bieden u een zee aan mogelijkheden en denken graag met u mee.

 

Weet u al precies wat voor vervoer u wilt op de dag van uw huwelijk? Dan kunt u natuurlijk online aan de slag gaan om uw trouwauto te huren. Wij zorgen er graag voor dat deze op de gewenste dag en tijd voor u klaar staat in Rotterdam. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor uw ideale trouwauto. 

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren:

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren