Proffesionele chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

Premium voertuigen

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

24-uursbeschikbaarheid

Laat u oppikken op ieder moment van de dag, waar ter wereld u ook bent.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

SIXT ride: chauffeursdiensten in Utrecht

Met SIXT ride geniet u van premium chauffeursdiensten in Utrecht. Vanaf Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven, hotels, treinstations, havens etc; waar u ook heen wilt, we staan voor u klaar. Boek een rit bij SIXT ride en we zorgen ervoor dat er een professionele privéchauffeur of limousineservice voor u klaar staat. We zorgen er altijd voor dat u op tijd wordt opgepikt op locatie, waar er een chauffeur met een naambordje waar uw naam op staat, u op staat te wachten. U wordt daarnaast ook nog eens vervoerd in ons luxevervoer van topmerken als BMW, Mercedes-Benz, Audi en anderen.

lees meer

Onze chauffeursdiensten in Utrecht en omgeving

Boekt u een van onze premium chauffeursdiensten vanaf een van de luchthavens in Nederland richting Utrecht, dan staat er altijd een privéchauffeur of onze limousineservice u op te wachten om u op te pikken. Uw chauffeur escorteert u naar de auto, terwijl deze u helpt met uw bagage. In de auto bent u van alle gemakken voorzien. Denk aan drankjes, opladers voor uw smartphone of tablet en tijdschriften om uw rit comfortabeler te maken. We brengen u overal heen waar u wilt gaan; hetzij in Utrecht zelf, of een omliggende stad naar keuze. SIXT ride is het aanknopingspunt voor chauffeursdiensten in Utrecht!
 

FAQ

Kan ik een chauffeur per uur boeken?

Ja. In plaats van een eindbestemming te kiezen in het boekingsformulier, kunt u ook een boeking per uur selecteren. Uw chauffeur staat tot uw beschikking voor het door u gekozen aantal uren.

Waar word ik opgepikt door mijn chauffeur?

Uw chauffeur pikt u op voor de deur van het door u gekozen adres. Heeft u een pick-up vanaf de luchthaven geboekt, dan staat uw chauffeur u op te wachten na de bagage afhandeling.

U ontvangt de contactgegevens van uw chauffeur een uur vóór het geplande ophaaltijdstip, zodat u uw chauffeur om welke reden dan ook gemakkelijk kunt contacteren.

Hoe betaal ik mijn rit?

U kunt uw creditcard aan uw persoonlijk account koppelen. De kosten voor de rit worden na afloop hiervan in rekening gebracht. De tarieven voor onze vooraf geboekte ritten staan vast. Dit wil zeggen dat u de uiteindelijke prijs al te zien krijgt voordat uw boeking afgerond is.

U kunt hetzelfde account gebruiken om auto's te huren en gebruik te maken van onze car sharing service in verschillende steden wereldwijd.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten