Keuze aan voertuigklasse's

Kies uit een ruim aanbod van verschillende voertuigklasse's voor uw rit.

Vluchttracking

Als u uw vluchtnummer invoert, kunnen we uw vlucht volgen en daarom het ophaaltijdstip zo nodig aanpassen.

Kosteloze wachttijd

Uw chauffeur zal u tot max. 60 minuten kosteloos opwachten, afhankelijk van de door u geboekte klasse.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

Profiteer van premium luchthavenvervoer in Rotterdam

Bij SIXT ride doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we u zo snel, gemakkelijk en uiterst comfortabel mogelijk van de luchthaven naar uw bestemming vervoeren. Ons luchthavenvervoer wagenpark bestaat uit topmerken in diverse klassen en soorten, afhankelijk van het aantal personen waar u mee reist. Van premium sedans tot aan minibusjes, voor het geval u in een groep reist. De tarieven zijn altijd van tevoren vastgesteld. U hoeft dus nooit bang te zijn extra te moeten betalen vanwege file’s of ander mogelijke vertraging. Een ander groot voordeel dat u heeft met luchthavenvervoer van SIXT ride, is dat onze chauffeurs plaatselijke professionals zijn met een diepgaande kennis van de stad. Dit betekent dat zij niet alleen de snelste route naar uw bestemming kennen, ze kunnen u zelfs enkele insider tips geven over Rotterdam of andere plekken in Nederland.

lees meer

Snel & handig luchthavenvervoer naar Rotterdam/Den Haag Airport

Als u naar Rotterdam/Den Haag Airport reist, doet u dat ongetwijfeld in stijl met onze luxevervoersservice. U wordt bij uw hotel of andere opgegeven locatie opgehaald door een van onze professionele chauffeurs, die u probleemloos en snel naar het vliegveld rijdt, ruim op tijd voor uw vlucht. Ter uwer gemak kunt u uw rit 24/7 hier op onze website of op uw smartphone via onze app boeken. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord omtrent uw luchthavenvervoer naar Rotterdam/Den Haag Airport.

Veilloos vervoer van en naar Rotterdam/Den Haag Airport

Als u tijdens het boekingproces uw vluchtgegevens indient, houden onze chauffeurs voortdurend uw vluchtschema naar Nederland in de gaten. Zo weten ze precies wanneer u landt, zodat u op een warm welkom kunt rekenen van onze chauffeurs eenmaal u geland bent. Onze chauffeurs pikken u op in een van onze premium sedans van topmerken als Jaguar, Audi, Mercedes Benz en BMW. Uw persoonlijke chauffeur neemt uw baggage uit handen en begeleidt u naar de auto. Van daaruit neemt u plaats, ontspant u en bent u binnen de kortste keren onderweg naar uw hotel in het centrum van de stad, huis of andere bestemming naar keuze.

FAQ

Waar ontmoet ik mijn chauffeur?

Bij pick-ups vanaf de luchthaven zal uw chauffeur u opwachten zodra u de bagage afhandeling verlaat. De chauffeur houdt een bordje vast met uw naam daar duidelijk zichtbaar op, zodat u deze gemakkelijk kunt identificeren. Als u uw vluchtnummer invoert tijdens het boeken van uw rit, kan uw chauffeur uw vlucht bijhouden en weet deze precies waar u op de luchthaven opgehaald dient te worden.

Reist u naar de luchthaven, dan zal uw chauffeur u opwachten op het door u aangegeven adres of in de lobby van uw hotel.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraging heeft?

Als u uw vluchtnummer invoert bij het boeken van uw vervoer vanaf de luchthaven, houdt uw chauffeur de werkelijke aankomsttijd van uw vlucht bij middels flight tracking. Dit wil zeggen dat als uw vlucht vertraging heeft, het ophaaltijdstip automatisch wordt aangepast aan de nieuwe tijd. Uw chauffeur zal dan op dat tijdstip aanwezig zijn om u op te pikken.

Wat als ik op de luchthaven word opgehouden?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u er iets langer over doet om uw chauffeur te bereiken dan verwacht. Boekt u een rit vanaf de luchthaven, dan heeft u recht op tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd, afhankelijk van de door u gekozen voertuigklasse. Tijdens het boekingsproces kunt u ook kiezen hoe lang na de landing u opgehaald wenst te worden, om uzelf wat extra tijd te geven.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten