Proffesionele chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

Premium voertuigen

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

24-uursbeschikbaarheid

Laat u oppikken op ieder moment van de dag, waar ter wereld u ook bent.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

SIXT ride: chauffeursdiensten in Rotterdam

SIXT ride biedt verschillende premium chauffeursdiensten in Rotterdam. We zijn overal in Rotterdam inzetbaar; vanaf Rotterdam Airport, hotels en treinstations naar waar u ook heen wilt. We pikken u moeiteloos u overal in Rotterdam op en brengen u naar uw gewenste bestemming. SIXT ride heeft privéchauffeurs en een limousineservice 24/7 paraat staan in Rotterdam. U kunt overal opgepikt worden op locatie. Onze chauffeurs staan u op te wachten en zijn dus niet te missen. Geniet van vervoer in een van onze luxe auto's of busjes van topmerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en anderen.

lees meer

Chauffeursdiensten altijd paraat

Wanneer u onze premium chauffeursdiensten vanaf RTM Airport boekt, staat er altijd een privéchauffeur of onze limousineservice voor u klaar om u op te pikken. Zodra u geland bent, escorteert uw chauffeur u naar de geboekte auto en wordt uw bagage uit handen genomen. In de auto bent u van alle gemakken voorzien, als drankjes, opladers voor uw smartphone of tablet en tijdschriften om uw rit comfortabeler te maken. We vervoeren u overal waar u heen wilt gaan; hetzij in Rotterdam zelf, of een andere stad naar keuze. SIXT ride chauffeursdiensten zijn de oplossing voor het reizen in Rotterdam!
 

FAQ

Kan ik een chauffeur per uur boeken?

Ja. In plaats van een eindbestemming te kiezen in het boekingsformulier, kunt u ook een boeking per uur selecteren. Uw chauffeur staat tot uw beschikking voor het door u gekozen aantal uren.

Waar word ik opgepikt door mijn chauffeur?

Uw chauffeur pikt u op voor de deur van het door u gekozen adres. Heeft u een pick-up vanaf de luchthaven geboekt, dan staat uw chauffeur u op te wachten na de bagage afhandeling.

U ontvangt de contactgegevens van uw chauffeur een uur vóór het geplande ophaaltijdstip, zodat u uw chauffeur om welke reden dan ook gemakkelijk kunt contacteren.

Hoe betaal ik mijn rit?

U kunt uw creditcard aan uw persoonlijk account koppelen. De kosten voor de rit worden na afloop hiervan in rekening gebracht. De tarieven voor onze vooraf geboekte ritten staan vast. Dit wil zeggen dat u de uiteindelijke prijs al te zien krijgt voordat uw boeking afgerond is.

U kunt hetzelfde account gebruiken om auto's te huren en gebruik te maken van onze car sharing service in verschillende steden wereldwijd.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten