Privéchauffeur in Amsterdam

Sixt mydriver: uw privéchauffeur in Amsterdam

Sixt mydriver biedt een premium privéchauffeur in Amsterdam. Wij zijn overal in Amsterdam inzetbaar; vanaf alle luchthavens, hotels, treinstations, havens etc. naar waar u ook heen wilt. Zonder enkele moeite pikken we u overal in Amsterdam op en brengen we u naar uw gewenste bestemming. Zodra u een rit bij Sixt mydriver boekt, staan onze professionele en hoogopgeleide privéchauffeurs voor u klaar. U wordt op tijd opgepikt op locatie met een naambordje waar uw naam op staat, dus onze chauffeurs zijn niet te missen. U wordt gereden in een van onze luxe auto's of busjes van topmerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en anderen.


Hieronder ziet u enkele van de meest populaire trips in en vanuit Amsterdam, de daarbij behorende afstand van de reis en de geraamde kosten.

Reis  Reisafstand Geschatte prijs
Amsterdam Schiphol (AMS) naar centrum : 19km €58
Amsterdam naar Haarlem : 22km €65
Amsterdam naar Den Haag : 63km €113
Amsterdam naar Rotterdam : 74km €130
Amsterdam naar Utrecht : 53km €93

Privéchauffeur service vanaf Schiphol

Als u een van onze premium sedans vanaf het vliegveld hebt geboekt, staat uw privéchauffeur u op te wachten om u op te pikken. Zodra u geland bent, wordt u veilig door uw chauffeur naar de auto geëscorteerd, terwijl hij u helpt met uw bagage. In de auto bent u van alle gemakken voorzien als drank, opladers voor uw smartphone of tablet en tijdschriften om uw rit comfortabeler te maken. We brengen u overal waar u heen wilt gaan vanaf Amsterdam Schiphol. Hetzij in Amsterdam zelf, of een stad naar keuze. Sixt mydriver is úw privéchauffeur service in Amsterdam!

privechauffeur in amsterdam in bmw 7serie


Ga voor elektrisch!

Sixt mydriver blijft groeien en dat betekent ook dat we continu kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Daarom is het nu ook mogelijk onze elektrische auto’s te boeken voor uw ritten in Amsterdam! Bij het boeken kunt u eenvoudig uw gewenste elektrische auto kiezen als aparte autoklasse en u bent binnen no-time onderweg. Met onze elektrische auto’s reist u probleemloos in een radius van 140 tot 500 km vanaf uw ophaallocatie. Om bij te dragen aan de ultieme rijdervaring, bieden we ook nog eens Wifi aan boord!

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren