Keuze aan voertuigklasse's

Kies uit een ruim aanbod van verschillende voertuigklasse's voor uw rit.

Vluchttracking

Als u uw vluchtnummer invoert, kunnen we uw vlucht volgen en daarom het ophaaltijdstip zo nodig aanpassen.

Kosteloze wachttijd

Uw chauffeur zal u tot max. 60 minuten kosteloos opwachten, afhankelijk van de door u geboekte klasse.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

Boek uw luchthavenvervoer in Praag van en naar Václav Havel Airport

Begin uw reis naar de hoofdstad van Tsjechië in stijl met luchthavenvervoer vanaf Vaclav Havel Airport Praag (PRG). U kunt genieten van een comfortabele rit in een premium auto naar keuze. Alle moeite omtrent het zoeken van een taxi wordt u hierbij uit handen genomen. U ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven en brengt u naar uw gewenste locatie; of dat nu een hotel, zakelijke bijeenkomst of het centrum van de stad is. U kiest de auto die bij u en uw behoeften past. Kies uit topmerken zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz om uw rit in te maken. Als u met een groot gezelschap naar Praag reist, kunt u ook een minibusje naar de luchthaven boeken, zodat iedereen in een voertuig meekan. Ook al hebben we een ruim aanbod aan auto's in ons wagenpark beschikbaar, u geniet in iedere klasse van geweldige service. SIXT ride is trots op het leveren van een eersteklas luchthavenvervoer in Praag. Voer uw vluchtgegevens in tijdens het boeken en wij volgen uw vliegtuig op eventuele wijziging in de aankomst, zodat wij u op tijd kunnen oppikken en u snel naar uw bestemming in Praag kunnen brengen.

lees meer

Waarom luchthavenvervoer in Praag?

U zult er gauw achter komen waarom SIXT ride luchthavenvervoer in Praag de juiste keuze is voor uw reis. Onze diensten spreken voor zich. Ons luchthavenvervoer in Praag biedt de service die u wenst om uw vakantie in Tsjechië soepel te beginnen. Of u er nu bent voor een zakenreis of gewoon voor sightseeing, onze service is 24/7 beschikbaar om u rond te rijden. Onze chauffeurs kunnen ook een geweldige bron van informatie zijn als het aankomt op Praag en omstreken. U bent dus altijd gegarandeerd een vriendelijk en informatief referentiepunt te hebben, zodra u uit het vliegtuig uitstapt in Praag. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken als uw vliegtuig vertraging oploopt door technische problemen of slecht weer. Middels onze flighttracking service kunnen we u op ieder actueel tijdstip van aankomst ophalen. En u betaalt daar helemaal niets extra's voor! SIXT biedt premium luchthavenvervoer in Praag tegen scherpe tarieven. Laat u in stijl vervoeren door uw persoonlijke chauffeur in een luxe voertuig of minibus en ontvang topkwaliteit luchthavenvervoer in Praag!

Sightseeingtips in Praag

Na uw landing in Praag, rijdt u met ons SIXT ride luchthavenvervoer in Praag vanaf de luchthaven naar de oude binnenstad en kunt u de verscheidenheid aan bouwstijlen van Romaans en gotisch tot barok en Art Nouveau bewonderen. Op het grote centrale plein kunt u ieder uur een van de oudste astronomische klokken ter wereld op het oude stadhuis te zien. Bent u op zoek bent naar iets anders, bekijk dan zeker het controversiële Dancing House, dat een veel modernere stijl van architectuur heeft en zich onderscheidt van de andere gebouwen in de stad. Als u besluit om naar de andere kant van de rivier de Vlatava over te steken, gebruik dan zeker de Karelsbrug, een van de bekendste attracties van Praag. Aan de overkant van de rivier vindt u het kasteel van Praag, het grootste oude kasteel ter wereld en de officiële residentie van de president van de Tsjechische Republiek. Leer meer over het belang van Praag in de Midden-Europese geschiedenis en geniet van het prachtig panoramisch uitzicht over de stad.

FAQ

Waar ontmoet ik mijn chauffeur?

Bij pick-ups vanaf de luchthaven zal uw chauffeur u opwachten zodra u de bagage afhandeling verlaat. De chauffeur houdt een bordje vast met uw naam daar duidelijk zichtbaar op, zodat u deze gemakkelijk kunt identificeren. Als u uw vluchtnummer invoert tijdens het boeken van uw rit, kan uw chauffeur uw vlucht bijhouden en weet deze precies waar u op de luchthaven opgehaald dient te worden.

Reist u naar de luchthaven, dan zal uw chauffeur u opwachten op het door u aangegeven adres of in de lobby van uw hotel.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraging heeft?

Als u uw vluchtnummer invoert bij het boeken van uw vervoer vanaf de luchthaven, houdt uw chauffeur de werkelijke aankomsttijd van uw vlucht bij middels flight tracking. Dit wil zeggen dat als uw vlucht vertraging heeft, het ophaaltijdstip automatisch wordt aangepast aan de nieuwe tijd. Uw chauffeur zal dan op dat tijdstip aanwezig zijn om u op te pikken.

Wat als ik op de luchthaven word opgehouden?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u er iets langer over doet om uw chauffeur te bereiken dan verwacht. Boekt u een rit vanaf de luchthaven, dan heeft u recht op tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd, afhankelijk van de door u gekozen voertuigklasse. Tijdens het boekingsproces kunt u ook kiezen hoe lang na de landing u opgehaald wenst te worden, om uzelf wat extra tijd te geven.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten