BETROUWBAAR LUCHTHAVENVERVOER IN MUNCHEN

Met SIXT ride kunt u in premium luchthavenvervoer in Munchen stijlvol van en naar de luchthaven vervoerd worden. Onze service brengt u in de ontspannen stemming waarmee u optimaal van uw reis binnen Munchen kunt genieten. Boek een van onze luxe voertuigen van topmerken als BMW, Mercedes of Audi en uw persoonlijke chauffeur rijdt u naar waar moet zijn. Wie met een groep reist, kan ook een minibus boeken, die ruimte biedt voor tot wel 5 passagiers. Onze scherpgeprijste tarieven staan vast, zodat u precies weet hoeveel uw reis van of naar luchthaven München gaat kosten voordat u in de auto stapt. Of u de stad nu bezoekt voor zaken of voor uw plezier, ons premium luchthavenvervoer in Munchen zal ervoor zorgen dat u zo ontspannen mogelijk aankomt op uw eindbestemming in München.

Waarom SIXT ride luchthavenvervoer in Munchen?

  • Luchthavenvervoer 24/7 beschikbaar
  • Vaste tarieven, ongeacht fileverkeer etc.
  • Boek uw luchthavenvervoer via onze app of website
  • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld

Luchthaven Munchen gegevens

Luchthavencode: MUC
Adres: Nordallee 25, 85356 München
Telefoonnummer: +49 89 97500
Aant. terminals: 2
Website: munich-airport.de
Afstand tot stadshart: 38 km

Uw luchthavenvervoer in Munchen centrum

Het boeken van vervoer in Munchen is de perfecte manier om uw reis te beginnen nadat u bent geland. Eenmaal geland wordt u in de aankomsthal opgewacht door uw chauffeur. Deze zal een naambordje met uw naam daarop omhooghouden, zodat u uw chauffeur gemakkelijk kunt vinden. Nadat deze u heeft geholpen met uw bagage naar de auto te vervoeren, begint u aan uw comfortabele reis naar uw bestemming. Onze dienst is 24/7 te boeken en als u uw vluchtgegevens opgeeft, kan de chauffeur middels flight tracking wijzigingen in uw vlucht volgen zodat zij op het actuele landingstijdstip voor u klaarstaan, zonder dat u daar extra kosten voor krijgt.

Maximaal comfort

Ervaar zelf het maximaal comfort en luxe van luchthavenvervoer in Munchen met SIXT ride. Onze chauffeurs pikken u overal in Munchen op en brengen u ook overal in Munchen waar u wenst. U betaalt alvorens de rit begint, dus zijn er geen onverwachtse kosten die er gaandeweg bij kunnen komen. Ook is de betaling elektronisch, dus hoeft u niet per se cash op zak te hebben. Het is enkel een kwestie van instappen en gaan!

SIXT diensten