Limousineservice in Amsterdam

Het gemak van uw persoonlijke limousineservice


Amsterdam Schiphol Limousineservice

Sixt mydriver biedt een premium limousineservice in Amsterdam, waar u in stijl en absolute comfort naar uw bestemming gereden wordt in een premium sedan. Onze service dekt heel Amsterdam, zodat u altijd een premium sedan tot uw beschikking heeft. Wanneer u aankomt op de luchthaven van een onbekende stad, is het geruststellend te weten dat uw vervoer direct beschikbaar is, waarheen u ook wilt. De stad rondreizen per taxi of bus kan tijdrovend en soms onbetrouwbaar zijn; vooral als je er niet bekend bent. De Sixt mydriver limousineservice neemt alle onzekerheid van het reizen uit handen. Verspil geen tijd met het wachten op een taxi en boek eenvoudig online of via onze app uw premium sedan vanaf Schiphol Amsterdam vooraf!

Wanneer u een limousineservice van Sixt mydriver in Amsterdam boekt, wordt u gegarandeerd gereden door een van onze uiterst ervaren chauffeurs. In combinatie met een van onze premium sedans of busjes bieden wij maximaal comfort, ook voor lange ritten. Of het een ritje rechtstreeks van de luchthaven naar uw hotel betreft, of u enkel de behoefte heeft aan een rondje sightseeing in de stad, onze professionele chauffeurs zijn breed in te zetten voor een premium service. Al onze prijzen zijn vaste prijzen. Boekt u een rit; de prijzen die u op voorhand ziet is de prijs die u daadwerkelijk (ook vooraf) betaalt. Geen onverwachtse wijzigingen wegens file’s of dergelijke omstandigheden dus! Voor de van tevoren gecommuniceerde prijs wordt u veilig op plaats van bestemming gereden. Kies Sixt mydriver als uw nummer 1 betaalbare limousineservice in Amsterdam.

 


Ga voor elektrisch!

Sixt mydriver blijft groeien en dat betekent ook dat we continu kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Daarom is het nu ook mogelijk onze elektrische auto’s te boeken voor uw ritten in Amsterdam! Bij het boeken kunt u eenvoudig uw gewenste elektrische auto kiezen als aparte autoklasse en u bent binnen no-time onderweg. Met onze elektrische auto’s reist u probleemloos in een radius van 140 tot 500 km vanaf uw ophaallocatie. Om bij te dragen aan de ultieme rijdervaring, bieden we ook nog eens Wifi aan boord!

Neem een kijkje op onze Sixt mydriver limousineservice app. Nu beschikbaar voor Android en iOS.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren