Keuze aan voertuigklasse's

Kies uit een ruim aanbod van verschillende voertuigklasse's voor uw rit.

Vluchttracking

Als u uw vluchtnummer invoert, kunnen we uw vlucht volgen en daarom het ophaaltijdstip zo nodig aanpassen.

Kosteloze wachttijd

Uw chauffeur zal u tot max. 60 minuten kosteloos opwachten, afhankelijk van de door u geboekte klasse.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

Boek uw luchthavenvervoer bij SIXT ride

SIXT ride biedt betrouwbaar en gebruiksvriendelijk premium luchthavenvervoer in Keulen voor iedereen die van of naar de luchthaven reist. Wanneer u bij ons een rit boekt, sturen wij een van onze ervaren chauffeurs naar uw huis of hotel. Als u uw vluchtnummer invult tijdens het boeken, zorgen we er ook voor dat er een chauffeur bij de aankomstterminal voor u klaarstaat. De auto's die we beschikbaar stellen als luchthavenvervoer in Keulen, zijn auto's van premiumfabrikanten zoals o.a. Mercedes en BMW, verspreid over de verschillende klasse's die we bieden. Dit boekt u allemaal van tevoren en betaalt u daarom ook van tevoren, dus hoeft u verder niet te onderhandelen met taxichauffeurs en zijn er ook geen verborgen kosten. Gemak dient de mens!

lees meer

Op tijd voor uw vlucht met luchthavenvervoer in Keulen

Als u een zakenreis heeft gepland maar u wilt de luchthavenparkeerkosten niet hoeven betalen of een andere reden wat uw transport kan belemmeren, dan bieden wij een uitstekende oplossing: ons luchthavenvervoer in Keulen! Onze chauffeurs kennen de omgeving van Keulen als hun broekzak en weten vanuit iedere hoek van de stad naar de luchthaven van Keulen te komen. Ook zijn onze diensten 24/7 op te roepen, dus ongeacht uw geplande tijdstip van vertrek of aankomst staan we voor u klaar in ieder district van Keulen. 

Reis in stijl

Zodra u voet zet in Keulen staat onze chauffeur op u te wachten; dat betekent dat het ter plekke regelen van een taxi of andere extra moeite iets van het verleden is. In plaats daarvan boekt u uw vervoer in Keulen bij SIXT ride nog voordat u in het vliegtuig stapt. Geef hierbij ook uw vluchtnummer op en wij zorgen ervoor dat we mogelijke wijzigingen omtrent uw vlucht in de gaten houden, zodat we op tijd op het actuele landingstijdstip aanwezig zijn en u geniet van de bijbehorende kosteloze wachttijd. Laat u uw bagage uit handen nemen, begeleiden naar de auto en geniet van uw reis met SIXT rides luchthavenvervoer in Keulen.

FAQ

Waar ontmoet ik mijn chauffeur?

Bij pick-ups vanaf de luchthaven zal uw chauffeur u opwachten zodra u de bagage afhandeling verlaat. De chauffeur houdt een bordje vast met uw naam daar duidelijk zichtbaar op, zodat u deze gemakkelijk kunt identificeren. Als u uw vluchtnummer invoert tijdens het boeken van uw rit, kan uw chauffeur uw vlucht bijhouden en weet deze precies waar u op de luchthaven opgehaald dient te worden.

Reist u naar de luchthaven, dan zal uw chauffeur u opwachten op het door u aangegeven adres of in de lobby van uw hotel.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraging heeft?

Als u uw vluchtnummer invoert bij het boeken van uw vervoer vanaf de luchthaven, houdt uw chauffeur de werkelijke aankomsttijd van uw vlucht bij middels flight tracking. Dit wil zeggen dat als uw vlucht vertraging heeft, het ophaaltijdstip automatisch wordt aangepast aan de nieuwe tijd. Uw chauffeur zal dan op dat tijdstip aanwezig zijn om u op te pikken.

Wat als ik op de luchthaven word opgehouden?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u er iets langer over doet om uw chauffeur te bereiken dan verwacht. Boekt u een rit vanaf de luchthaven, dan heeft u recht op tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd, afhankelijk van de door u gekozen voertuigklasse. Tijdens het boekingsproces kunt u ook kiezen hoe lang na de landing u opgehaald wenst te worden, om uzelf wat extra tijd te geven.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten