Keuze aan voertuigklasse's

Kies uit een ruim aanbod van verschillende voertuigklasse's voor uw rit.

Vluchttracking

Als u uw vluchtnummer invoert, kunnen we uw vlucht volgen en daarom het ophaaltijdstip zo nodig aanpassen.

Kosteloze wachttijd

Uw chauffeur zal u tot max. 60 minuten kosteloos opwachten, afhankelijk van de door u geboekte klasse.

Vaste tarieven

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

Ontspan met ons luxe luchthavenvervoer in Gent

Of u nu een bezoek brengt aan Gent voor een evenement op de oude gevestigde universiteit, of puur om er even tussenuit te gaan; kom in ieder geval in stijl op uw bestemming aan met ons luchthavenvervoer. Zodra u geland bent op Zaventem Airport, wordt u welkom geheten door een van onze chauffeurs. Afhankelijk van uw gekozen klasse, wordt u opgehaald in een van onze premium sedans of minibusjes, allemaal van topmerken als Audi, BMW, Jaguar en Mercedes-Benz. De rit vanaf Zaventem Airport duurt doorgaans ongeveer een uur, dus heeft u voldoende tijd om te ontspannen in ons luxevervoer. Onze luchthavenvervoerstarieven zijn vooraf bepaald en staan vast; zelfs als uw vlucht vertraagd is. Bij het boeken van een rit kunt u uw vluchtgegevens indienen, zodat uw chauffeur de vluchtinformatie in de gaten houdt en op u zal wachten vanaf het moment dat uw vlucht geland is. Bij aankomst staat een van onze vriendelijke chauffeurs te wachten met uw naam op een naambordje, neemt u uw baggage uit handen, begeleidt deze u naar uw auto en de reis kan beginnen.

lees meer

Geniet van een speciaal welkom met onze service wanneer u aankomt in Gent

Onze luchthavenvervoersservice is geheel op de klant gericht om u een speciaal gevoel te geven bij aankomst. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide en meertalige chauffeurs, met uitstekende wegervaring en kennis van de plaatselijke steden. Profiteer van uw chauffeurs kennis van Hilversum en andere steden in Nederland en boek een auto wellicht voor een paar dagen sightseeing! Geniet van een toeristische rit door de straten van Gent met uw chauffeur als persoonlijke toergids. Ook voor ritten naar andere steden is SIXT ride uw nummer 1 vervoersservice. Gaat u vanuit Gent richting het vliegveld van Amsterdam? Plak er een dagdeel cultuursnuiven aan vast en geniet van alles wat de stad te bieden heeft. Met ons luchthavenvervoer is alles mogelijk!

FAQ

Waar ontmoet ik mijn chauffeur?

Bij pick-ups vanaf de luchthaven zal uw chauffeur u opwachten zodra u de bagage afhandeling verlaat. De chauffeur houdt een bordje vast met uw naam daar duidelijk zichtbaar op, zodat u deze gemakkelijk kunt identificeren. Als u uw vluchtnummer invoert tijdens het boeken van uw rit, kan uw chauffeur uw vlucht bijhouden en weet deze precies waar u op de luchthaven opgehaald dient te worden.

Reist u naar de luchthaven, dan zal uw chauffeur u opwachten op het door u aangegeven adres of in de lobby van uw hotel.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraging heeft?

Als u uw vluchtnummer invoert bij het boeken van uw vervoer vanaf de luchthaven, houdt uw chauffeur de werkelijke aankomsttijd van uw vlucht bij middels flight tracking. Dit wil zeggen dat als uw vlucht vertraging heeft, het ophaaltijdstip automatisch wordt aangepast aan de nieuwe tijd. Uw chauffeur zal dan op dat tijdstip aanwezig zijn om u op te pikken.

Wat als ik op de luchthaven word opgehouden?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u er iets langer over doet om uw chauffeur te bereiken dan verwacht. Boekt u een rit vanaf de luchthaven, dan heeft u recht op tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd, afhankelijk van de door u gekozen voertuigklasse. Tijdens het boekingsproces kunt u ook kiezen hoe lang na de landing u opgehaald wenst te worden, om uzelf wat extra tijd te geven.

Onze boekingsklasse's

economy light 1 1
standard class 1 1
first class 1 1
van 1 1

SIXT diensten