SIXT ride: chauffeursdiensten in Den Haag

SIXT ride biedt u premium chauffeursdiensten in de omgeving Den Haag. We zijn overal in Den Haag inzetbaar; vanaf alle luchthavens, hotels, treinstations, havens etc. naar waar u ook heen wilt. Zonder enkele moeite pikt onze privéchauffeur of limousineservice u overal in Den Haag op en brengen we u naar uw gewenste bestemming. Zodra u een rit bij SIXT ride boekt, staan onze professionele en hoogopgeleide chauffeurs voor u klaar. U wordt op tijd opgepikt op locatie met een naambordje waar uw naam op staat, dus onze chauffeurs zijn niet te missen. Het wagenpark van onze chauffeursdiensten bestaat uit een breed scala aan luxevervoer topmerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en anderen.

waarom zou je een ritje boeken met SIXT?

PREMIUM VOERTUIGEN

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

 

PROFFESIONELE CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

 

VASTE TARIEVEN

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

24-UURSBESCHIKBAARHEID

Laat u oppikken op ieder moment van de dag, waar ter wereld u ook bent.

ONZE BOEKINGSKLASSE'S

Economy Light

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Toyota Corolla, VW Golf
economy light

Standard

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. VW Passat, Mercedes-Benz C-Class
standard class

First Class

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series
first class

Business SUV

 • Tot 6 passagiers
 • 4 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz V-Class
business van

24/7 beschikbaarheid aan chauffeursdiensten in Den Haag

Als u een van onze premium chauffeursdiensten vanaf luchthaven RTM heeft geboekt, staat uw privéchauffeur of limousineservice u op te wachten om u op te pikken. Zodra u geland bent, wordt u veilig door uw chauffeur naar de auto geëscorteerd. Uw bagage wordt hierbij ook uit handen genomen. In de auto bent u van alle gemakken voorzien als drank, opladers voor uw smartphone of tablet en tijdschriften om uw rit comfortabeler te maken. We brengen u overal waar u heen wilt gaan; hetzij in Den Haag zelf, of een stad naar keuze. SIXT ride is úw chauffeursdiensten specialist in Den Haag!
 

 

FAQ

Kan ik een chauffeur per uur boeken?

Ja. In plaats van een eindbestemming te kiezen in het boekingsformulier, kunt u ook een boeking per uur selecteren. Uw chauffeur staat tot uw beschikking voor het door u gekozen aantal uren.

Waar word ik opgepikt door mijn chauffeur?

Uw chauffeur pikt u op voor de deur van het door u gekozen adres. Heeft u een pick-up vanaf de luchthaven geboekt, dan staat uw chauffeur u op te wachten na de bagage afhandeling.

U ontvangt de contactgegevens van uw chauffeur een uur vóór het geplande ophaaltijdstip, zodat u uw chauffeur om welke reden dan ook gemakkelijk kunt contacteren.

Hoe betaal ik mijn rit?

U kunt uw creditcard aan uw persoonlijk account koppelen. De kosten voor de rit worden na afloop hiervan in rekening gebracht. De tarieven voor onze vooraf geboekte ritten staan vast. Dit wil zeggen dat u de uiteindelijke prijs al te zien krijgt voordat uw boeking afgerond is.

U kunt hetzelfde account gebruiken om auto's te huren en gebruik te maken van onze car sharing service in verschillende steden wereldwijd.

SIXT diensten