Chauffeursdiensten in Rome

Premium chauffeursdiensten in Rome

Sixt mydriver is een premium chauffeursdienst beschikbaar in Rome. Onze chauffeursdiensten bieden u op te pikken op elke gewenste locatie in Rome. Enkele van de meest populaire plekken waar we u oppikken in Rome, zijn o.a. de luchthavens Fiumicino en Ciampino, het Colosseum en alle hotels in de stad. Met onze chauffeursdiensten in Rome dient het gemak de mens. Indien u wilt worden opgepikt en naar een andere stad in de buurt van Rome gebracht wilt worden, is dit ook bij ons mogelijk.

Voordelen van Sixt mydriver chauffeursdiensten in Rome

Met onze chauffeursdiensten bieden wij een premium service met professionele chauffeurs en luxevervoer. U zult gereden worden in maximaal comfort. Ons wagenpark bestaat uit topmerken als BMW, Mercedes, Audi en nog veel meer merken. Onze chauffeurs zijn meertalig zodat u op een eenvoudige manier kunt communiceren met uw chauffeur, mocht u een babbeltje willen maken. Dit alles tegen een scherp en vast tarief! File op de weg of andere omstandigheden die de reistijd vertragen? U betaalt helemaal niks extra! U betaalt bij Sixt mydriver tevens vooraf bij het boeken, dus geen gedoe met contant geld. Laat Sixt mydrivers chauffeursdiensten u vandaag nog verrassen in Rome!

 

Start uw rit gunstig; neem eens een kijkje op onze Sixt mydriver chauffeurdiensten-app. Nu beschikbaar voor Android en iOS.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren