SIXT ride: uw chauffeursdiensten in Amsterdam

SIXT ride biedt een scala aan premium chauffeursdiensten in Amsterdam. Wij zijn overal in Amsterdam inzetbaar; vanaf alle luchthavens, hotels, treinstations, havens etc. naar waar u ook heen wilt. Zonder enkele moeite pikken we u overal in Amsterdam op en brengen we u naar uw gewenste bestemming. Zodra u een rit bij SIXT ride boekt, staat er een professionele privéchauffeur of limousineservice voor u klaar. U wordt op tijd opgepikt op locatie met een naambordje waar uw naam op staat, dus onze chauffeurs zijn niet te missen. Met onze chauffeursdiensten wordt u gereden in een van onze luxe auto's of busjes van topmerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en anderen.

waarom zou je een ritje boeken met SIXT?

PREMIUM VOERTUIGEN

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

 

PROFFESIONELE CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

 

VASTE TARIEVEN

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

24-UURSBESCHIKBAARHEID

Laat u oppikken op ieder moment van de dag, waar ter wereld u ook bent.

ONZE BOEKINGSKLASSE'S

Economy Light

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Toyota Corolla, VW Golf
economy light

Standard

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. VW Passat, Mercedes-Benz C-Class
standard class

First Class

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series
first class

Business SUV

 • Tot 6 passagiers
 • 4 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz V-Class
business van

Chauffeursdiensten vanaf Schiphol

Als u een van onze premium chauffeursdiensten vanaf de luchthaven heeft geboekt, staat er een privéchauffeur of limousineservice u op te wachten om u op te pikken. Zodra u geland bent, wordt u veilig door uw chauffeur naar de auto geëscorteerd, terwijl hij u helpt met uw bagage. In de auto bent u van alle gemakken voorzien als drank, opladers voor uw smartphone of tablet en tijdschriften om uw rit comfortabeler te maken. We brengen u overal waar u heen wilt gaan vanaf Amsterdam Schiphol. Hetzij in Amsterdam zelf, of een stad naar keuze. Met SIXT ride staan de chauffeursdiensten 24/7 tot uw beschikking in Amsterdam!

Ga voor elektrisch!

SIXT ride blijft groeien en dat betekent ook dat we continu kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Daarom is het nu ook mogelijk onze elektrische auto’s te boeken voor uw ritten in Amsterdam! Bij het boeken kunt u eenvoudig uw gewenste elektrische auto kiezen als aparte autoklasse en u bent binnen no-time onderweg. Met onze elektrische auto’s reist u probleemloos in een radius van 140 tot 500 km vanaf uw ophaallocatie. Om bij te dragen aan de ultieme rijdervaring, bieden we ook nog eens Wifi aan boord!

FAQ

Kan ik een chauffeur per uur boeken?

Ja. In plaats van een eindbestemming te kiezen in het boekingsformulier, kunt u ook een boeking per uur selecteren. Uw chauffeur staat tot uw beschikking voor het door u gekozen aantal uren.

Waar word ik opgepikt door mijn chauffeur?

Uw chauffeur pikt u op voor de deur van het door u gekozen adres. Heeft u een pick-up vanaf de luchthaven geboekt, dan staat uw chauffeur u op te wachten na de bagage afhandeling.

U ontvangt de contactgegevens van uw chauffeur een uur vóór het geplande ophaaltijdstip, zodat u uw chauffeur om welke reden dan ook gemakkelijk kunt contacteren.

Hoe betaal ik mijn rit?

U kunt uw creditcard aan uw persoonlijk account koppelen. De kosten voor de rit worden na afloop hiervan in rekening gebracht. De tarieven voor onze vooraf geboekte ritten staan vast. Dit wil zeggen dat u de uiteindelijke prijs al te zien krijgt voordat uw boeking afgerond is.

U kunt hetzelfde account gebruiken om auto's te huren en gebruik te maken van onze car sharing service in verschillende steden wereldwijd.

SIXT diensten