OVER SIXT ride

SIXT ride is hét platform voor het boeken van al uw Sixt chauffeursdiensten. Bent u op zoek naar vervoer van of naar de luchthaven, een vervoersdienst als u reist voor zaken of simpelweg een uiterst luxueuze chauffeursdienst? Sixt biedt dit allemaal op één platform. Kies uit verschillende categorieën en beslis in welke stijl u wenst te reizen. Deel de kosten met andere passagiers, boek uw eigen privé luchthavenvervoer of laat ons u naar uw volgende afspraak vervoeren in onze premium auto's. Geniet ook nog eens van onze flexibele annuleringsvoorwaarden, bedrijfstarieven en uiteraard de professionele dienst die wij verlenen.

mydriver by Sixt

Sixt mydriver biedt betrouwbare zakelijke ritten in meer dan 60 landen wereldwijd. We werken samen met verschillende partnerbedrijven die grondig gescreend zijn om professionele dienstverlening te kunnen garanderen, waar ter wereld u ook gebruik maakt van onze diensten. U kunt van Sixt mydriver niets minder dan comfortabele en veilige ritten tegen scherpe zakelijke tarieven verwachten. Met actief te zijn in meer dan 60 landen wereldwijd willen we u overal van uitstekende service voorzien; of u nu zakelijk of particulier met ons reist.

Sixt chauffeursdienst

De Sixt Chauffeursdienst is een van de limousinediensten ter wereld die het langst bestaat. Sixt Chauffeursdienst verleent vaak vervoersdiensten aan de grootste en meest toonaangevende hotels en vliegmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld Emirates. Wat uw wensen ook zijn, onze exclusieve dienstverlening is volledig naar uw behoeften aan te passen. Uiteraard kunt u ook professionele chauffeurs en luxe auto’s van topmerken verwachten.

Sixt rides

Sixt rides is hét taxi-alternatief voor uw spontane of vooraf geboekte ritten tegen scherpe tarieven. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over te hoge uurtarieven voor het parkeren op het vliegveld, of het sjouwen van al uw bagage in het openbaar vervoer; laat Sixt rides u vervoeren naar uw gewenste terminal. Boek uw privévervoer of reis voordeliger en deel de kosten met andere passagiers. Sixt Rides is úw alternatieve taxidienst, overal ter wereld.

Locaties

De diensten van Sixt zijn beschikbaar in meer dan 150 steden en meer dan 60 landen. Of u nu luchthavenvervoer, een rit voor zaken of een luxe chauffeursservice nodig heeft, laat Sixt u vervoeren in ’s werelds grootste steden.

Waarom een rit boeken bij ons?

GEMAKKELIJK BOEKEN

BOEK ONLINE OF VIA ONZE APP

TRACKING VLUCHTGEGEVENS

BIJ INVOER VAN UW VLUCHT-NUMMER IN HET BOEKINGSPROCES

MILES VERDIENEN

MET ENKELE FREQUENT FLYER PROGRAMMA'S

Hoe werkt het :
Boek uw rit in slechts 4 stappen

1 VOER UW RITGEGEVENS IN

SELECTEER UW VERTREKPUNT EN BESTEMMING, OF BOEK EEN RIT PER UUR

2 SELECTEER UW DIENST

KIES UW TYPE RIT EN AUTOKLASSE NAAR KEUZE

3 BOEK EN BETAAL

Betaal direct online of via onze app

4 DOWNLOAD DE APP EN VOLG UW BESTUURDER

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren