Prijs weergeven

De stoere Renault Kadjar huren bij Sixt

Bij Sixt de Renault Kadjar huren? Maak kennis met de jongste cross-over uit de stal van Renault! De lijnen van deze stoere auto werden getekend door een Nederlander die bovendien de functie van Senior Vice President bij het designonderdeel van Renault vervult. De Renault Kadjar werd in 2015 geïntroduceerd en beschikt over de modernste looks. Been- en hoofdruimte op de achterbank zijn in behoorlijke mate aanwezig en deze huurauto beschikt ook over een ruime kofferbak. Mocht vanwege de grote vraag de auto niet op onze vestiging aanwezig zijn, dan zorgen onze medewerkers vanzelfsprekend voor een vergelijkbaar model uit dezelfde klasse.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Kadjar huren

Ruimte achterin en forse achterbak

Een Renault Kadjar huren betekent kiezen voor een compleet nieuwe auto. Dit model volgt weliswaar de Renault Koleos op, maar heeft hier technisch geen verbinding mee. Dat Renault innig samenwerkt met Nissan is bekend. De Renault Kadjar deelt zijn onderstel dan ook met de Nissan Qashqai en de Renault Espace. Hij beschikt over een forse achterbak, waar maar liefst 472 liter aan bagage in kan worden gelegd. De flinke wielkasten en grote wielen geven de Renault Kadjar een uitstraling waarmee u zich graag in uw vakantiegebied laat zien. Besluit u om een auto te huren voor werk, dan draagt deze Renault absoluut bij aan een dynamisch imago.

Fijne motor, prettig rijgedrag

Deze Renault leent zich er uitstekend voor om te worden gereserveerd bij onze autoverhuur locaties in vakantiegebieden. Zelfs de basisversie met een 1.2 liter turbomotor met 130 pk trekt de auto moeiteloos over de bergtoppen heen. Ook accelereren gaat met deze auto uitstekend. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ontspannen rit tijdens een heerlijk verblijf ver weg van huis. Maar ook als u een dagje of twee naar België gaat, staat deze huurauto voor u klaar. Dankzij de autoverhuur van Sixt kunt u bijvoorbeeld heerlijk genieten van een ritje door de Ardennen.

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren