Peugeot 208 huren

Peugeot 208 huren

SIXT is hét adres om voor een betaalbaar bedrag een Peugeot 208 te huren. Met verhuurlocaties in een groot aantal landen, is het op je vakantiebestemming vrijwel altijd mogelijk om een voordelige Peugeot 208 te reserveren. SIXT bedient echter ook de zakelijke markt en heeft dankzij lage tarieven, aantrekkelijke kortingen voor vaste klanten en frequente aanbiedingen wereldwijd een goede naam opgebouwd. Naast een uitgebreid aanbod merken en types, biedt Sixt je de mogelijkheid om extra opties te selecteren. Je kunt bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij je Peugeot 208 reserveren, maar ook een extra bestuurder behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van wat je wilt, kun je dus altijd een huurauto op maat krijgen.

Peugeot 208 huren
of vergelijkbaar
peugeot 208 gt 5d weiss 2017
4 Stoelen 3 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 1 Koffers

Veiliger en plezieriger rijden in de Peugeot 208

De Peugeot 208 is een van de nieuwere modellen van Peugeot en is een lichtere en compactere versie van de 207. Het moderne exterieur heeft een strak design en het interieur van de auto is voorzien van een volledig nieuw ontwerp. Zo zijn de tellers in de Peugeot 208 hoger geplaatst dan bij vergelijkbare voertuigen, waardoor deze zich vanuit de positie van de chauffeur boven het stuur bevinden. Het kleinere stuurwiel bevordert op zijn beurt de wendbaarheid en de controle die je ervaart. Aan de veiligheid van de inzittenden is extra aandacht besteed. De Peugeot 208 beschikt bijvoorbeeld over zes airbags, een buffersysteem en een stuurkolom die wegklapt bij een aanrijding.

Minder betalen voor je Peugeot 208 huurauto

Als je van plan bent om bij Sixt een auto als de Peugeot 208 te huren, doe je er goed aan om regelmatig onze aanbiedingen te bekijken. Er zijn elke week meerdere acties en er is dus een goede kans dat je minder betaalt voor je gehuurde Peugeot 208. Sixt Autoverhuur geeft daarnaast verschillende Sixt Cards uit, waarmee je onder meer recht hebt op kortingen en bij een auto huren voorrang krijgt.