Jaguar I-Pace huren

Bij Sixt heeft u nu de mogelijkheid om de nieuwe Jaguar I-Pace te huren. De Jaguar I-Pace is de eerste elektrische auto van het luxemerk Jaguar. De Jaguar I-Pace is ruim, biedt plaats aan vijf personen en valt op door zijn uitstekende prestaties in combinatie met een bijzonder representatief uiterlijk. De I-Pace behaalt een topsnelheid van 200 km per uur en bereikt vanuit stilstand binnen 4,8 seconden een snelheid van 100 km per uur. 

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk

De Jaguar I-Pace huren & innovatie beleven

Jaguar I-Pace huren

De voordelen van de Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace biedt u een auto met een topsnelheid van 200 km per uur en bereikt vanuit stilstand binnen 4,8 seconden een snelheid van 100 km per uur. De I-Pace heeft een vermogen van 400 pk en levert 696 Nm aan koppeling. De I-Pace heeft een bijzonder efficiënte batterij. Deze 90 kWu batterij maakt het mogelijk om 470 km te rijden voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. Met de 199 kW-lader is het mogelijk om na vijftien minuten laden weer 100 km te rijden. Deze vijfzitter biedt ook een laadruimte van 656 liter. Met neergeklapte achterbank heeft u meer dan 1400 liter aan ruimte. 

Een Jaguar I-Pace als huurauto bij Sixt

Huur een auto met elektrische aandrijving en u kiest voor rijcomfort én bescherming van het milieu. Kies voor Jaguar I-PACE verhuur bij Sixt en u krijgt een auto die gemiddeld slechts een half jaar oud is en bijzonder goed onderhouden wordt. Reserveer uw Jaguar I-PACE eenvoudig online en selecteer handige extra opties zoals navigatie, radio of een kinderzitje. Wij kunnen u echter niet op elk moment een Jaguar I-PACE garanderen. Mocht de auto van uw keuze even niet leverbaar zijn, dan krijgt u van ons een elektrische auto van hetzelfde luxeniveau, in dezelfde voertuigcategorie.

Andere Jaguar modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren