csm jaguar i pace hatch 4d 2019 header 4d586910e1
Jaguar I-Pace huren
Elektrisch rijden bij SIXT
Jaguar I-Pace huren

Jaguar I-Pace huren bij SIXT

Bij SIXT heb je nu de mogelijkheid om de nieuwe Jaguar I-Pace te huren. De Jaguar I-Pace is de eerste elektrische auto van het luxemerk Jaguar. De Jaguar I-Pace is ruim, biedt plaats aan vijf personen en valt op door zijn uitstekende prestaties in combinatie met een bijzonder representatief uiterlijk. De I-Pace behaalt een topsnelheid van 200 km per uur en bereikt vanuit stilstand binnen 4,8 seconden een snelheid van 100 km per uur.

Jaguar I-Pace huren
of vergelijkbaar (LFAE)
jaguar i pace 5d grau 2018 elektro
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Elektrisch Airconditioning 2 Tassen

De voordelen van de Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace biedt een auto met een topsnelheid van 200 km per uur en bereikt vanuit stilstand binnen 4,8 seconden een snelheid van 100 km per uur. De I-Pace heeft een vermogen van 400 pk en levert 696 Nm aan koppeling. De I-Pace heeft een bijzonder efficiënte batterij. Deze 90 kWu batterij maakt het mogelijk om 470 km te rijden voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. Met de 199 kW-lader is het mogelijk om na vijftien minuten laden weer 100 km te rijden. Deze vijfzitter biedt ook een laadruimte van 656 liter. Met neergeklapte achterbank heeft u meer dan 1400 liter aan ruimte. 

Huur een auto met elektrische aandrijving en je kiest voor rijcomfort én bescherming van het milieu. Kies voor Jaguar I-PACE verhuur bij SIXT en je krijgt een auto die gemiddeld slechts een half jaar oud is en bijzonder goed onderhouden wordt. Reserveer jouw Jaguar I-PACE eenvoudig online en selecteer handige extra opties zoals navigatie, radio of een kinderzitje. Wij kunnen echter niet op elk moment een Jaguar I-PACE garanderen. Mocht de auto van jouw keuze even niet leverbaar zijn, dan krijg je van ons een elektrische auto van hetzelfde luxeniveau, in dezelfde voertuigcategorie.