vaernamo city content
Värnamo

Auto huren Värnamo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Vaernamo legt de basis voor een mooie vakantie

Een auto huren bij Sixt autoverhuur legt een stevige basis voor een mooie vakantie in het charmante stadje Vaernamo, gelegen in de Zweedse provincie Jönköpinga Iän. Alle voorname bezienswaardigheden van deze streek liggen binnen rijafstand. Met een auto huren in Vaernamo kunt u een ritje maken naar het smalspoor Ohsabanan, dat tot een interessant spoorwegmuseum is uitgebreid. De middeleeuwse runenstenen bevinden zich op weg naar Jönköping en zijn, net als het openluchtmuseum in Apladalen over de geschiedenis van de regio, zeker een bezoekje waard.

vaernamo city content
Bekijk meer Bekijk minder
girl passenger mirror car

Onze autoverhuur in Vaernamo maakt het u gemakkelijk

Vaernamo ligt op 66 kilometer van de luchthaven Växjo-Smaland Airport (VXO). In deze stad komen tevens meerdere spoorlijnen samen. Sixt maakt het u gemakkelijk met een autoverhuur in Vaernamo bij het centraal station, een van de belangrijkste vervoersknooppunten in de stad. Onze vriendelijke medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur aanwezig om u een comfortabele en nieuwe huurauto te helpen. Ons assortiment omvat alle typen auto's, van stadsauto's en SUV's, tot stationwagens, cabrio's en sportwagens. Daarbij heeft u de keuze uit vele modellen Audi, Mercedes, BMW en Mini. Een busje huren is ook mogelijk. Vaernamo ligt aan een Europese snelweg, zodat u snel en veilig de omgeving kunt verkennen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gehuurde auto ook buiten de openingstijden weer in te leveren.

car trip winter

Vroeg boeken en voordelig rijden in een nieuwe auto

Een auto huren in Vaernamo bij Sixt staat gelijk aan voordelig autorijden en optimaal rijcomfort. Alle kilometers, een WA-verzekering en diefstal- en schadedekking zijn al standaard inbegrepen in uw huurovereenkomst. Op verzoek kan tegen een geringe meerprijs ook een kinderzitje in de auto worden aangebracht en een navigatiesysteem worden geïnstalleerd. Met een all-risk verzekering rijdt u helemaal zorgeloos. Een auto huren in deze idyllische Zweedse stad is zeker de moeite waard. De regio telt 17 natuurreservaten en een nationaal park en staat bekend om zijn uitstekende vismogelijkheden. Wees er snel bij en reserveer vooraf al uw auto, hetzij online (via onze website of app voor smartphone en tablet) dan wel telefonisch (+31(0)23 56 986 56). Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toont aan dat Sixt goed is voor goedkope autoverhuur, met een betrouwbare en hoogstaande service.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties