airport generic 1
Kristianstad Österlen Luchthaven

Kristianstad Österlen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Degebergavägen 325, 297 92 Everöd

GDS-Code: KID

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:30 - 16:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kristianstad Österlen Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Kristianstad Österlen Luchthaven

Als u binnenkort naar Zweden reist, is het een goed idee om een auto te huren bij Kristianstad Österlen Luchthaven. Bij Sixt kan dit eenvoudig en voordelig. Wij zorgen altijd voor scherpe prijzen en tegelijkertijd goed onderhouden auto's. Het feit dat onze auto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud zijn, zegt al veel over de kwaliteit die wij kunnen bieden

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Haal alles uit uw reis

Met een huurauto haalt u alles uit uw reis en Sixt weet dat. Het huren van een auto is bij ons heel gemakkelijk. Dit kan via de website, telefonisch, per e-mail of met behulp van de app. Zo kunt u altijd een auto reserveren, waar ter wereld u ook bent. Onze autoverhuur is gevestigd bij de luchthaven, waardoor u geen tijd hoeft te verliezen. Het vliegveld, afgekort met KID, ligt op zo'n 15 km van de stad verwijderd en het kost u dan ook circa 20 minuten om het centrum te bereiken.

service city country

Ontdek de mooiste plaatsen in en rond de stad

Kristianstad was tot in de 17e eeuw een grenspost tussen Zweden en Denemarken. Vandaag de dag is dat nog steeds te zien aan de vestinggracht en de rechthoekige militaire structuur van het mooie, oude centrum. Hier treft u ook de Trefaldighetskyrkan aan. Dit is wellicht een van de mooiste renaissancekerken van het noorden. In het Tivolipark is het jugendstiltheater zeker een bezoek waard en in de zomer kunt u hier genieten van muziek in de open lucht, waaronder het beroemde jazzfestival. Net buiten de stad ligt Vattenrike. In dit biosferengebied ziet u alles wat de Noorse natuur te bieden heeft. Door een auto te huren in Kristianstad komen al deze boeiende bezienswaardigheden heel dichtbij!

André Sjöblom
( Station Manager )