airport generic 26
Karlstad Luchthaven

Karlstad Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Karlstad Flygplats, 665 21 Karlstad

GDS-Code: KSD

Openingstijden

MA:

07:00 - 16:00

DI - VR:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Karlstad Luchthaven

Een auto huren bij Karlstad Luchthaven vergroot uw mogelijkheden

Een auto huren bij Sixt op Karlstad Luchthaven (KSD) biedt u een veelheid aan mogelijkheden om deze stad en regio van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid in Zweden beter te leren kennen. Ervaar het gemak van onze voordelige autoverhuur en maak uw keuze uit een van de voertuigcategorieën die wij garanderen. Van compacte auto's tot luxe auto's, van stationwagens tot SUV's, van cabrio's tot busjes. Met onze grote vloot aan exclusieve huurauto's van nog geen 6 maanden oud gaat u veilig en comfortabel op pad in Karlstad. Zeker als u gebruikmaakt van extra's als navigatie, extra bestuurder, kinder- of babyzitje en bescherming tegen schade of diefstal.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Een auto naar wens en reisbehoefte bij Sixt autoverhuur

Karlstad Luchthaven bevindt zich op ongeveer 16 kilometer ten noordwesten van de gelijknamige hoofdstad en gemeente in het landschap Värmland. De deskundige en klantvriendelijke medewerkers van Sixt autoverhuur in de terminal zorgen ervoor dat u een passende auto meekrijgt op uw vakantie of zakenreis in Karlstad. Het is onbezorgd rijden in een premium BMW, Audi, Mini Cooper of Mercedes. Goedkoop een auto huren bij Karlstad Luchthaven kunt u eenvoudig thuis online of telefonisch regelen. Dan rest alleen nog het ophalen van uw huurauto op het vliegveld. U kunt ook gewoon binnenwandelen bij ons herkenbare, oranjegekleurde verhuurkantoor, dat ruime openingstijden heeft en waar u 24 uur per dag uw gehuurde auto kunt ophalen en inleveren.

service city country

Een auto huren bij Sixt om alles uit uw verblijf in Karlstad te halen

Karlstad is gesticht rond de rivierdelta van de Klarälven, de grootste rivier van Zweden. Deze rivier mondt uit in het Vänermeer, Zwedens grootste zoetwatermeer. Na een auto huren bij Karlstad Luchthaven bent u zo in de stad met zijn bekende Domkerk, honderden winkels, gezellige markten en restaurants van wereldklasse. Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in de stad is de Osta Bron, de langste stenen brug van Zweden die de wijken Haga en Norrstrand verbindt. Rijd met uw huurauto ook eens naar Mariebergsskoden, een prachtig landhuis even buiten de stad, dat omringd is door bossen en parken. Autoverhuur bij Karlstad Luchthaven is een flexibele en aangename manier om de vele attracties te zien.