Auto huren in Karlstad

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Karlstad

*De prijzen zijn berekend op 30.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Karlstad, beginnend op 07.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Karlstad

Ontdek al het moois van Karlstad met uw huurauto van Sixt

Ontdek al het moois van Karlstad met uw huurauto van Sixt

Karlstad staat bekend als één van de zonnigste steden van Zweden en dat alleen al maakt het de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan deze bijzondere stad. Zweden is een groot en uitgestrekt land en om overal te kunnen komen, doet u er goed aan een auto te huren. Gelukkig biedt Sixt u vier verschillende locaties voor autoverhuur in Karlstad. Zowel op het vliegveld als op het centraal station van Karlstad vindt u een autoverhuur. Ook in de stad zelf kunt u een auto ophalen van maximaal een half jaar oud. Kies de locatie die voor u het makkelijkst is en kies voor een uitstekende auto.
Service met een glimlach

Service met een glimlach

Sixt is de goedkope autoverhuur die voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doet. Wij kunnen daarmee garanderen dat u altijd een scherpe prijs betaalt. Het is dan ook niet voor niets dat wereldwijd meer dan 4000 locaties van Sixt te vinden zijn. Reserveer een auto bij een autoverhuur in Karlstad door middel van de website of de mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Ook kunt u hiervoor bellen of u kunt reserveren bij een reisbureau. Als u dan aankomt in Karlstad, staat er een auto voor u klaar!
Auto huren in Karlstad

Auto huren in Karlstad

Een auto huren in Karlstad blijkt al jaren een uitstekende combinatie te zijn. Dit komt mede door de mogelijkheid om de auto zo uitgebreid te maken als u zelf wilt. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie met het gezin, kies dan voor een auto huren met een kinderzitje daarin of boek een navigatiesysteem bij uw auto. Op die manier kunt u zorgeloos de weg op. Doordat zowel u als een extra bestuurder die u opgeeft, all-risk verzekerd zijn, kunt u heerlijk rondrijden. Verken eens het Vänermeer en de rivierdelta of blijf in de stad waar de vriendelijke mensen u graag zullen verwelkomen. U weet in elk geval zeker dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf, dankzij uw gehuurde auto van Sixt!
Show more

Handige weetjes voor huren in Karlstad

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Karlstad?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Karlstad dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Karlstad.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Karlstad?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Karlstad. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 81 reviews
Inlevering voertuig
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,7)
Overgave voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Karlstad

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Karlstad?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Karlstad?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Karlstad?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Karlstad

Meer weergeven