Kalmar Luchthaven

Kalmar Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Kalmar Flygplats, 392 39 Kalmar

GDS-Code: KLR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 22:00

ZA:

11:00 - 14:00

ZO:

14:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kalmar Luchthaven

Wat maakt onze vestiging op Kalmar zo speciaal?

24-uurs teruggave:

Je kunt de auto bij ons op ieder moment van de dag inleveren. 

Handige locatie:

De luchthaven zit op vijf kilometer afstand van de stad.

Engelssprekende medewerkers:

Ook in Zweden spreken wij Engels met je.

Scherp geprijsd:

Onze voertuigen worden tegen een zacht prijsje verhuurd.

Kalmar Öland luchthaven auto huren

De luchthaven van Kalmar ligt met een afstand van maar liefst vijf kilometer hartstikke strategisch voor autoverhuur. Huur een auto op Kalmar luchthaven en haal deze gemakkelijk en direct op nadat jouw vliegtuig geland is op KLR Airport. Wij hebben de mooiste modellen voor jou klaarstaan. Maak gebruik van onze autoverhuur service en scheur bijvoorbeeld weg in een Sedan of Stationwagen. Dat jij wegrijdt in een nieuwe auto is zeker. De gemiddelde leeftijd van onze voertuigen is namelijk maar drie maanden oud. Kies ervoor om een navigatiesysteem bij te boeken, zodat jij nooit de weg kwijt zult raken.

Kalmar Öland luchthaven auto huren

SIXT’s locatie op Kalmar luchthaven

Je zult vanzelf ondervinden dat de luchthaven van Kalmar niet al te groot is. Het vinden van de SIXT verhuurlocatie is dan ook niet al te lastig. Onze vestiging vind je binnen in het gebouw van de Kalmar luchthaven. Huur een auto op Kalmar luchthaven met SIXT en je rijdt voor je het weet de Zweedse wegen op. Zorg ervoor dat je het voertuig met een volle tank terugbrengt wanneer je deze bij SIXT inlevert. Je brengt hem terug op het tijdstip dat je met de vestiging af hebt gesproken.

Ontdek Kalmar met je huurauto

Wanneer je naar Kalmar gaat mag je het Zweedse eiland Öland absoluut niet missen. Dit is het op een na grootste eiland van Zweden en wordt veel bezocht door zowel de Zweden zelf als toeristen. Je komt hier gemakkelijk door de auto over de Ölandbrug te rijden. Huur een auto in Kalmar luchthaven met SIXT en ontdek meer van zuid Zweden en wat deze regio te bieden heeft. Zo vind je hier onder andere witte huisjes, heerlijke zandstranden en de leukste wandelgebieden. Rijd bijvoorbeeld eens naar de Idhöjden of Norra Kvills Nationalpark voor een wandeling door de mooiste natuurgebieden van Zweden.