kalmar city content
Kalmar

Auto huren Kalmar – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek Kalmar met een huurauto van Sixt

Kalmar is de Zweedse stad die u zowel ongerepte natuur als architectuur en geschiedenis biedt in de directe omgeving. U kunt er dus van alles zien en doen. Ook kunt u er zich onderdompelen in het stadse leven. Om overal te kunnen komen en alles te kunnen zien, is het handig om gebruik te kunnen maken van een auto. Die kunt u huren bij Sixt op de luchthaven. Daar kunt u 24 uur per dag een auto ophalen en ook 24 uur per dag weer een auto inleveren. Een auto huren was nog nooit zo makkelijk en bereikbaar.

kalmar city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Optimale service en dienstverlening

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat doen we door voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te doen. Wij kunnen u daardoor een scherpe prijs beloven en u houdt geld over om activiteiten te ondernemen in Kalmar. Bovendien is onze autoverhuur in Kalmar overal ter wereld bereikbaar voor het reserveren van een auto. Dit kunt u namelijk doen met de mobiele applicatie voor tablet en smartphone of via de website. U kunt dan altijd een auto huren van maximaal een half jaar oud.

car trip winter

Auto huren in Kalmar

Een auto huren in Kalmar is een ideale combinatie, doordat u bij de autoverhuur van Sixt direct over kan stappen van uw vliegtuig op uw auto. Of u nu op vakantie gaat of u boekt een zakenreis, u kunt altijd het grootste gebruiksgemak ervaren. Daarnaast maakt u de service van onze goedkope autoverhuur altijd zo divers als u zelf wil. Wilt u zeker weten dat u de weg niet kwijtraakt, dan kunt u ervoor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken. Ook bieden wij u de mogelijkheid bij de autoverhuur in Kalmar, om te kiezen voor een kinderzitje in de auto. U bent altijd all-risk verzekerd, ook wanneer u een extra bestuurder opgeeft. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en genieten van alles wat Kalmar te bieden heeft!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties