airport generic 1
Jönköping Luchthaven

Jönköping Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Jönköping Flygplats, 555 93 Jönköping

GDS-Code: JKG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Jönköping Luchthaven

Goedkoop een auto huren Jönköping Luchthaven

U wilt goedkoop en eenvoudig een auto huren bij Jönköping Luchthaven? Dat kan bij Sixt autoverhuur! Het is vanzelfsprekend dat u graag over een betrouwbare auto wilt beschikken. Onze auto's niet alleen jong, maar ook uitstekend onderhouden. Zo kunt u altijd veilig de weg op. Hoewel u niet kunt kiezen voor een specifiek model, is het wel mogelijk om de categorie van uw voorkeur aan te geven. U krijgt altijd een auto tot uw beschikking die hoort bij deze groep. Gaat u voor een stationwagen, SUV, busje, sportauto of een cabrio?

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Een goede service en een praktische locatie

Het huren van een auto is bij Sixt heel eenvoudig. Maak hiervoor gebruik van onze website, stuur een e-mail of download onze handige app. Doordat onze autoverhuur gevestigd is bij het vliegveld, hoeft u niet meer op zoek naar een ander vervoersmiddel, maar kunt u meteen op eigen gelegenheid naar het centrum van de stad. Deze ligt op nog geen 10 km van het vliegveld, waardoor u daar met uw huurauto binnen een kwartiertje al kunt zijn.

service city country

Het prachtige Jönköping en de omgeving

Opmerkelijk genoeg bevindt het lucifermuseum in Jönköping zich in een eeuwenoud houten pand. Het prachtige pand dateert uit 1848 en was vroeger daadwerkelijk een luciferfabrikant gevestigd. U kunt hier alles te weten komen over de ontwikkeling van de veiligheidslucifer, en natuurlijk treft u ook een enorme collectie luciferdoosjes aan. Wilt u een echt bijzonder kerkje zien? Dan is de Habo Kyrka beslist iets voor u. Deze kerk is volledig van hout en geheel beschilderd. U kunt op verzoek worden rondgeleid en een toelichting krijgen op de vaak bijzondere afbeeldingen die hier in de loop van de tijd zijn aangebracht. Een aanrader en zeker een ritje waard.

Anna Winnerfeldt
( Station Manager )