joenkoeping city content
Jönköping

Auto huren Jönköping – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Joenkoeping

Wie de stad Joenkoeping en de omgeving van centraal Zweden goed wil ontdekken, doet er goed aan een auto te huren bij Autoverhuur Sixt. De voordelen van een auto huren in Joenkoeping zijn legio: u kunt met eigen vervoer zowel de stad als de omgeving leren kennen op momenten en in het tempo die u bepaalt. Met een huurauto bent u baas over uw eigen reis en verblijf in Joenkoeping.

joenkoeping city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkope autoverhuur

Wie een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's heeft gedaan, zal merken dat een auto huren in Joenkoeping prima samen gaan. U kunt uw eigen vervoer per telefoon, online via onze website en met een speciale app voor op uw mobiele telefoon bestellen. Op deze manier weet u zeker dat u de autoverhuur in Joenkoeping altijd kunt bereiken en dat u uw wensen kenbaar kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld duidelijk maken dat u graag een kinderstoeltje in de auto wilt of bijvoorbeeld een extra verzekering wilt afsluiten. Alles is bespreekbaar met de medewerkers van autoverhuur in Joenkoeping. Het gemak van een auto huren in Joenkoeping begint al bij uw aankomst. Het verhuurbedrijf is op de luchthaven gevestigd en u kunt dus direct na aankomst aan uw reis beginnen. Joenkoeping zelf is een typische Zweedse stad: de rust straalt van de straten, de gebouwen en de mensen af. Hier kunt u onthaasten, een prettig restaurant zoeken of gewoon wat rondtoeren. U kunt niet thuiskomen zonder dat u hét museum van de streek heeft bezocht: het Tändsticksmuseet! Jawel: het museum over het ontstaan en de evolutie van de Zweedse lucifer. En voor de liefhebbers: ook Husqvarna komt uit deze streek.

woman driving trip

Veilig en betrouwbaar

Over één ding hoeft u zich geen zorgen te maken en dat is de conditie van de auto die bij autoverhuur Joenkoeping zult vinden. Wij verhuren alleen auto's die jonger dan zes maanden zijn en dat heeft voor u tal van voordelen. U heeft altijd de beschikking over een veilige en betrouwbare auto die is voorzien van moderne gemakken. En mocht uw auto het niet standaard aan boord hebben: u kunt bij ons altijd een extra navigatiesysteem bij bestellen zodat u altijd snel en veilig op uw reisbestemming aankomt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties