mercedes cclass road winter
Borlänge

Auto huren Borlänge – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Borlaenge

Wie de stad Borlaenge en haar regio wil bezoeken, kan maar één ding doen: een auto huren bij Autoverhuur Sixt. Alleen met eigen vervoer is de regio van Borlaenge -met de omvang van het land België- in midden Zweden goed te verkennen. Als u de huurauto bij de Sixt autoverhuur in Borlaenge reserveert, weet u zeker dat u zult beschikken over een moderne, comfortabele en veilige auto. Zodat u de stad en de omgeving kunt ontdekken op de manier die u kiest: met eigen vervoer en op de momenten dat het u uit komt.

mercedes cclass road winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkope autoverhuur

U vliegt aan op vliegveld Dala en daar kunt u meteen uw auto huren in Borlaenge. Het filiaal zit op het vliegveld, zodat u direct aan uw reis in Zweden kunt beginnen. Onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden en dat betekent dat u een veilige en zekere reis zult maken. De auto's zijn nieuw en comfortabel en zullen u -ook in de winter- nooit in de steek laten. Via de telefoon, het internet of onze speciale app voor tablet en smartphone kunt u uw auto reserveren. Heeft u extra wensen, zoals kinderzitjes of een extra verzekering, dan kunt u dat online zelf regelen of met een van onze medewerkers bespreken. Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maakt, komt u zeker bij onze autoverhuur in Borlaenge uit. En niet alleen voor de prijs, maar ook voor de service zult u kiezen voor auto huren in Borlaenge.

snow road forest

Autoverhuur in Borlaenge

In de winter worden onze auto's uiteraard winterklaar geleverd. Dus bijvoorbeeld met winterbanden. U rijdt met uw familie of vrienden in een jonge auto op maat naar de ski-gebieden die bekend staan om hun fantastische sneeuw, de goed geprepareerde pistes en de gezellige aprés-ski. Een gezellige gewoonte die ze niet alleen in de Alpen, maar ook in Zweden volledig onder de knie hebben. In de zomer rijdt u langs de prachtige meren en door de bossen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het kopermuseum in Borlaenge. Door koper met verf te mengen ontstond de unieke rode verf ('Falu Rödfärg') waar dit deel van Zweden bekend om is geworden. Met een auto huren in Borlaenge kiest u voor een kleurrijk verblijf in Zweden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties