volvo xc60 snow winter
Alvesta

Auto huren Alvesta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Maak kennis met Alvesta in uw huurauto van Sixt

Alvesta is de Zweedse stad die het beste van het land combineert. U vindt er eeuwenoude gebouwen en prachtige architectuur, maar ook bijzondere landschappen en een meer in de directe omgeving. U kunt er dus van alles doen, maar om daar ook daadwerkelijk van te kunnen genieten, heeft u wel een auto nodig. Sixt biedt u een autoverhuur in Alvesta, namelijk op het centraal station. Hier kunt u 24 uur per dag een auto ophalen, op alle dagen van de week. Ook kunt u uw auto hier 24 uur per dag weer inleveren. Een auto huren was op die manier nog nooit zo gemakkelijk.

volvo xc60 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Service met een hoofdletter S

Bij al onze ruim 2000 verhuurlocaties bieden wij u de mogelijkheid om een auto te huren van maximaal een half jaar oud. Bovendien doen wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Daardoor houdt u geld over voor de activiteiten die u graag onderneemt. Wilt u direct een reservering doen? Dat kan altijd en overal. Zo kunt u gebruik maken van onze website, maar ook kunt u bij onze autoverhuur in Alvesta een auto reserveren door gebruik te maken van de mobiele applicatie voor smartphone en tablet.

snow road forest

Auto huren in Alvesta

Een auto huren in Alvesta is voor u een goede combinatie, omdat u op die manier rustig en op uw gemak de omgeving kunt verkennen. Wij maken het bij onze goedkope autoverhuur voor u makkelijk om de opties te kiezen die het best bij u passen. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem in de auto die u huurt. Als u met uw kinderen op vakantie gaat, dan kunt u bij onze autoverhuur ook kiezen voor een optioneel kinderzitje. Geef desgewenst een extra bestuurder op, zodat wij weten wie er in de auto rijdt. U bent altijd all-risk verzekerd, ook uw extra bestuurder. Het enige wat u dan nog hoeft te doen in Alvesta is genieten van alles wat de Zweedse stad u te bieden heeft.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties