george city content
George

Auto huren George – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ontdek de geheimen van de Zuid-Afrikaanse stad George met een huurauto van Autoverhuur Sixt. George ligt aan de Westkaap,in de bekende Tuinroute en is daarom uitermate geschikt om te ontdekken met een huurauto. Een goede en comfortabele auto huren in George kunt u al doen bij vliegveld George Airport. Vervolgens ligt de prachtige Westkaap met diverse toeristische attracties voor u open.

ALLE SIXT LOCATIES

Vanaf Autoverhuur George de Tuinroute rijden

Reserveert u in Zuid-Afrika minstens een dag om rond te kijken in de stad George. Het Railway Museum is een van de trekpleisters. Treinen hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en het museum geeft, met een aantal oude locomotieven en treinen in de collectie, een beeld hiervan. Ook de Outeniqua Market is een bezoek meer dan waard. Lokale boeren en plaatselijke kunstenaars bieden er hun bijzondere producten te koop aan. Met een auto verkent u vervolgens de regio. Het struisvogeldorp Oudtshoorn en Knysna met zijn lagune zijn met de auto goed bereikbaar. Maar omdat George niet ver van de kust ligt, is bijvoorbeeld Victoria Bay een prachtig strand dat u eigenlijk niet mag overslaan. Het biedt een prachtige kustlijn en een panoramisch uitzicht over de bergen. George ligt aan de Tuinroute, een rondrit langs de Westkaap van Zuid-Afrika. Onderweg komt u wijnhuizen tegen waar u zowel heerlijke rode als witte wijn kunt proeven.

george city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Een auto huren in George kan via internet

Autoverhuur George is eenvoudig te vinden. Onze medewerkers zijn u graag van dienst op het vliegveld George Airport. Voor de beste prijs een auto huren in George, kunt u thuis een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Reserveren is mogelijk via internet, telefonisch of een reisbureau. Bij ons zijn de auto's maximaal zes maanden oud. Onze medewerkers regelen het totale pakket. Dat bevat behalve huurovereenkomst en borg ook de zorg voor de all-riskverzekering en eventueel registratie voor een tweede bestuurder en een kinderzitje. Ook kan onze goedkope autoverhuur zorgen voor een navigatiesysteem.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties